Suske en Wiske – De Slapende Spuiter

Het enige wat er nog aan doet denken is Wiske’s grote chocolade-ei dat ze had gekregen. Pasen is weer voorbij, net als haar blote zoektocht in de tuin en het ondeugende spelletje met de eierketting.

Suske is nog steeds onder de indruk van de losbandige belevenissen en droomt er niet alleen over maar gaat er zelfs van slaapwandelen. Midden in de nacht stapt hij versuft uit bed en loopt naar de woonkamer. Alsof ze het lijkt te weten staat Wiske er te wachten en wijst hem er op dat hij geen kleren aan heeft. Beduusd kijkt Suske omlaag en komt er achter dat ze inderdaad gelijk heeft want hij is compleet naakt.

Nu zit haar eigen filterdunne nachtkleedje ook maar met een enkel knoopje vast dus dat hij in zijn blootje staat vindt ze niet zo’n probleem. Integendeel zelfs, want ze steekt een hand boven in het halfdoorzichtige hemdje die ze naar haar buik laat glijden waardoor het gehele kleedje spontaan openspringt! Door wat met de schouders te schudden laat ze het er vanaf glijden en is zo naakt als Suske als ze voor hem op de grond gaat zitten.

Alsof het de gewoonste zaak van de wereld is doet ze de benen uit elkaar en begint schaamteloos haar poesje te strelen. Totaal overbodig zegt ze ontzettend geil te zijn en legt de zwellende pik van Suske in haar opgeheven hand. Terwijl ze zich lustig zit te vingeren wrijft ze langs zijn groeiende paal die ze goed stijf weet te maken. Door de voorzichtige likjes over zijn eikel raakt hij enorm opgewonden en laat zich door de hete Wiske ongestoord verwennen.

Suske en Wiske -(parodie)- De Slapende Spuiter_S

Suske en Wiske -(parodie)- De Slapende Spuiter_S

Zachtjes bewerkt ze het stramme lid tot de kloppende paal is bevredigd en laat Suske in haar hand komen. Met korte stootjes haalt ze het glimmende goedje tevoorschijn dat langs de opgeheven arm naar beneden stroomt waarna het druipend van haar tieten valt. Dat was heerlijk en als ze vraagt of hij misschien ook nog gepijpt wil worden zegt hij echt geen nee!

Wiske neemt onmiddelijk de hele pik in haar mond en begint hem enthousiast af te zuigen. Daar is ze zeer bedreven in en in een mum van tijd loopt haar het zaad langs de lippen.

Het was nog lekkerder dan daarnet dus wil hij nog wel een keer en stopt zijn harde paal er weer in. Met schommelende heupen neukt hij het eierkopje van de blote Wiske tot hij klaar gaat komen. Hij houdt haar hoofd stevig vast en ze kan geen kant uit als een verse lading zaad naar binnen spuit. Hij geniet er steeds meer van en schuift zijn paal nogmaals tussen haar lippen voor een volgende neukpartij.

Wederom pompt hij haar mond vol met het kleverig spul en Wiske heeft geen andere keus dan te slikken als nooit tevoren. Net als zijn stijve lul weet hij van geen opgeven en blijft aan de lopende band zaad produceren dat keer op keer het eierkopje van Wiske in wordt gespoten.

De ontknoping van dit seksavontuur met Wiske valt hem echter wat tegen want hij is bijlange niet zo potent als het lijkt. Hij had wat moeite met het onderscheiden van dingen en al die tijd dat hij Wiske’s eierkopje dacht te neuken zat hij slapend haar chocolade-ei vol te spuiten.

Het enige wat klopt is dat Wiske er bij was in haar doorzichtige nachtkleedje. Ze trok het echter niet uit en in plaats van zich te gaan vingeren stond ze verbaasd te kijken naar hoe hij van haar paasei een gevuld ei aan het maken was.

En hoewel dromend, wel met veel succes, al zal het niet bevrucht zijn!

(drawing by I.A. 2021)

Vandaag 1 keer bekeken (4.935 totaal)
Deel dit / Share this
0
3

2 reacties

  1. Franke schreef:

    Niet allen het het eten kan je een harde piemel bezorgen……

  2. Edwin schreef:

    Kan Wiske genieten van de witte vulling. Extra lang Paasplezier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *