De Miekes – Vrolijk Pasen

Een feestelijk plaatje is altijd leuk en voor de paasgroeten van dit jaar worden de Miekes op de foto gezet. Dat verloopt iets anders dan de bedoeling was en hoewel het poseren ze uitstekend verging zijn de meeste kiekjes toch niet geschikt bevonden.

De zwarte pakjes waren dan wel leuk om te zien maar bleken wel erg strak te zijn. Daarbij was de fotograaf van het ongeduldige type en vond het lastig om steeds weer op Rozemieke te moeten wachten. Die moest dat strakke pakje namelijk steeds weer omhoog schuiven zodat het een beetje op zijn plaats bleef zitten.

Dat gedoe duurde hem allemaal veel te lang en zei haar dat het heel wat sneller zou gaan als ze er eens een keer vanaf zou blijven. Dat gezeur werd Rozemieke beu en besloot de weerbarstige kleding maar eens met rust te laten. Het gevolg laat zich raden want het pakje zakt gestaag omlaag. Nerveus kijkt Annemieke naar de veel te diepe decolleté die is ontstaan maar Rozemieke heeft maling aan wat er gaat gebeuren.

Ze voelt hoe het randje van het kledingstuk heel eventjes aan haar tepels blijft hangen waarna het er als een elastiekje overheen srpingt! Verschrikt ziet Annemieke de borsten met een sprongetje tevoorschijn komen maar het zal de fotograaf een zorg zijn hoe de kleren zitten en Rozemieke nog veel minder. Ze zit er niet mee dat ze met ontblote boezem op de plaatjes komt te staan en beiden gaan ongestoord door met de bezigheden.

De Miekes -(parodie)- Vrolijk Pasen 3D

De Miekes -(parodie)- Vrolijk Pasen 3D

Na verschillende poses te hebben gedaan is de kleding alleen maar verder naar beneden gekomen. Annemieke hoort haar zeggen dat het zo niet langer kan waarna ze opstaat en het hele pakje laat voor wat het is. Onverschillig zeurt de fotograaf dat ze maar moet doen wat ze niet laten kan als het maar opschiet!

Zowel Annemieke als de blote Rozemieke vinden hem steeds vervelender worden en hebben er weinig zin meer in. Ze besluiten om hem te negeren en zijn gegeven advies uit te gaan te voeren, namelijk “doe wat je niet laten kan”.

In plaats van stil te blijven zitten pakt Rozemieke haar borsten beet en begint deze zachtjes te masseren. De fotograaf kijkt stoïcijns naar het gewrijf over de roze knopjes waarmee ze haar groeiende tepeltjes flink stijf weet te krijgen maar toont geen interesse. Ook de hand waarmee ze zachtjes door de weinige haartjes onder haar navel streelt doet hem niets.

Als de tweeling hem in verlegenheid wil brengen moeten ze toch nog wat verder gaan dus begint Rozemieke een beetje met zichzelf te spelen. Het lijkt effect te hebben want nu ze zit te masturberen ziet ze hem met iets meer geduld dan voorheen naar haar kijken. Hij valt echter al snel weer terug in zijn oude patroon dus grijpt Annemieke in. Ook zij trekt haar zwarte pakje uit en draait zich naakt naar Rozemieke die verschrikt als ze de mond tegen het poesje voelt drukken.

Het wrijven over de harde tepels vond ze nog wel kunnen maar het uitdagende gespeel met zichzelf was voor haar toch wel een hele opgave. Gelikt worden in het bijzijn van een vreemde man vindt ze toch wel erg ver gaan! Het schijnt echter wel te helpen want hij lijkt ineens tijd genoeg te hebben en hoewel ze zelf nog aarzelt is Annemieke al begonnen met het likken van haar poesje.

Hij gunt Annemieke alle tijd om het spleetje op te warmen en dat lukt haar goed! Geduldig bekijkt hij de blote tweeling waarvan er eentje al aardig opgewonden begint te raken. Aan Rozemieke’s rode wangen is te zien dat Annemieke er geen gras over laat groeien en er helemaal voor zal gaan. Met haar snelle tong verwent ze het kutje van de hijgende Rozemieke die vanwege de kijkende fotograaf toch wat beschaamd is. Het is tenslotte niet haar gewoonte om zich zo te laten verwennen waar een ander bij is.

Dat neemt niet weg dat het wel ontzettend lekker is en dat blijkt wel als haar ogen van puur genot dichtvallen en het hoofd naar achter buigt. Ze is al flink geil en wie of wat er allemaal meekijken kan haar nu niets meer schelen. Het enige wat ze nog wil is dat haar natte kutje gelikt wordt tot ze een orgasme gaat krijgen.

Met een half oog ziet Annemieke dat ze nog steeds de volle aandacht van de fotograaf hebben en dat lijkt haar een goed moment om Rozemieke te laten komen. Zuigend en likkend aan het klitje van de trillende Rozemieke gaat ze voor een geweldige climax zorgen. De fotograaf had dit keer tijd genoeg en kijkt geduldig hoe de bezwete Rozemieke kreunend aan het klaarkomen is.

Het is de Miekes uiteindelijk dan toch gelukt om hem te kalmeren. De seks die ze met elkaar moesten hebben was dus beslist niet tevergeefs. Stiekem vonden ze het ook wel leuk om de fotograaf als naakte tweeling een natte dagdroom te bezorgen tussen de paaseieren. Van alle gemaakte foto’s bleven er echter maar weinig over die gebruikt konden worden.

(drawing by William V, 2021)

Vandaag 1 keer bekeken (1.105 totaal)
Deel dit / Share this
0
0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *