Ingezonden: Paaseitjes zoeken met Wiske

Hij had er lang naar gezocht maar kon ze niet vinden. Wiske had de paaseitjes zo goed weten te verbergen dat Suske het zoeken uiteindelijk op moest geven. Benieuwd geworden naar de plek waar ze waren verstopt wilde hij dat Wiske het dan maar even moest laten zien maar tot zijn verrassing begint ze haar jurk los te maken. En dat is nog niet alles want als ze het kleed opent komt hij er achter dat ze er helemaal niets onder aan heeft!

Ze gooit haar jurkje aan de kant om volledig naakt op de grond te gaan liggen en verbaast Suske met het koordje tussen haar geopende benen. Voorzichtig neemt ze het touwtje beet en trekt er langzaam een eitje mee uit haar lichaam. Aan deze verbergplaats had Suske nog niet gedacht maar vraagt zich nu wel af waar de overige eieren dan mogen zijn.

Anon Artist - Paaseitjes zoeken met Wiske

Anon Artist – Paaseitjes zoeken met Wiske

Dan ziet hij dat Wiske nog niet was uitgespeeld want in plaats van een antwoord te geven trekt ze het koordje er wat verder uit om er nog eentje tevoorschijn te halen! Suske kijkt zijn ogen uit als ze glimlachend het ene na het andere eitje tussen haar lipjes vandaan laat komen en hij kan aan haar wel zien dat ze het ook nog erg lekker schijnt te vinden.

Na vijf stuks leek het Suske gedaan te zijn maar de geile Wiske begint weer helemaal van voor af aan. Eén voor één ziet hij de eitjes weer in haar verdwijnen en als ze alles weer naar binnen heeft weten te stoppen geeft ze het koord aan Suske.

Langzaam begint hij de gehele eierketting weer naar buiten te trekken en hoort Wiske genieten door de zachte kreuntjes die ze slaakt bij ieder eitje dat haar lipjes passeert. Ze vindt de wrijving tussen haar benen heerlijk en Suske is er toe bereid om deze versie van verstoppertje helemaal uit te spelen!

Steeds opnieuw duwt hij de vijf objecten terug haar lijf in om ze met het koordje weer langzaam uit de hijgende Wiske te laten ploppen. Ze raakt er ontzettend van opgewonden en op een gegeven ogenblik wordt het zalige gevoel haar toch teveel. Rillend door het hevige orgasme dat gaat volgen laat Suske haar nog eens even flink kreunen waarna ze zwetend klaar ligt te komen.

En zo had Wiske dit jaar een oprecht zalig Pasen.

(drawing by AnonArtist, 2021)

In het forum is een versie te vinden in een groter formaat (registratie vereist).

Vandaag 1 keer bekeken (2.323 totaal)
Deel dit / Share this
0
4

1 reactie

  1. William V schreef:

    Die ziet er zeer sappig uit ! 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *