Suske en Wiske – Het Kriebelende Klitje

Het hoe en waarom van die zwarte bikini is hier al eens uit de doeken gedaan.

Suske en Wiske - De Zwarte Zwevers (fragment 1)

Suske en Wiske – De Zwarte Zwevers (fragment 1)

Maar nu…

…een smeuÏg avontuurtje met Wiske en de nieuw aangemeten badkleding, wat zoveel wil zeggen als zonder zwarte bikini…

Wintertijd, en om van de kou verlost te zijn brengt het gezelschap die door op een warm eiland. Sidonia is er op uit om boodschappen te halen en Lambik is onderweg met een klein bootje om Suske op te halen voor een tochtje om het eiland.

Wiske wil in de zon gaan bakken dus smeert Suske haar rug in met zonnebrandcréme. Net als hij klaar is zegt ze net zo goed eventjes topless te kunnen zonnen als iedereen toch weggaat en trekt haar bovenstukje los. Ze draait zich om en laat het schaamteloos van zich af glijden waarop Suske waarschuwt dat de voorkant nu ook gedaan moet worden. In smeren heeft ze geen zin dus zegt ze dat hij dat dan maar moet doen.

Met wat créme op beide handen begint hij de blote borsten in te smeren maar bij het raken van de tepelrandjes laat ze onbewust merken het wel lekker te vinden. Onverstoord gaat hij door met smeren waarbij hij de roze plekjes verder voelt zwellen. Als ook Wiske merkt wat het wrijven teweeg brengt zegt ze daar niets aan te kunnen doen en gewoon door te gaan.

Met de handen achter het hoofd laat ze Suske de gevoelige rondjes strelen die alsmaar dikker worden. Ze glimlacht als hij de groeiende knopjes bekijkt en laat hem ongeneerd de stijve tepels zien die zich steeds verder oprichten. Suske vindt het wel jammer dat hij heeft beloofd om te gaan varen en na een laatste blik op de glimmende tieten vertrekt hij naar Lambik die verderop heeft aangemeerd en laat Wiske alleen achter.

Haar gezwollen tepels onder de broeiende zon geven haar de kriebels maar daar weet ze wel raad mee en staat op om haar speeltje er bij te halen. Ze kijkt rond of ze iemand ziet waarop ze haar broekje uittrekt en weer in de stoel gaat liggen.

Suske en Wiske -(parodie)- Het kriebelende klitje_S

Suske en Wiske -(parodie)- Het kriebelende klitje_S

Met haar naakte lijf onder de stralende zon geniet ze op het dek van de ontspannende werking van de vibrator maar raakt steeds meer opgewonden. Ze zet hem een standje hoger en drukt de masserende staaf wat steviger tegen haar klitje voor een intenser gevoel.

Lambik en Suske vragen zich op de terugweg af of Wiske zich verveeld heeft in haar eentje en varen langszij om even te kijken. Vanaf een afstandje zien ze haar achterover gebogen hoofd met gesloten ogen boven de reling uitkomen maar eenmaal dichterbij zien ze wel dat er van verveling geen sprake is.

Tot in detail zien ze Wiske’s bezigheden die hijgend met de trilstaaf in de weer is. Kronkelend laat ze de paal haar kutje in en uit gaan tot ze aan de trillingen moet toegeven om zuchtend en kreunend klaar te komen.

Terwijl ze ligt te genieten van het orgasme komen de anderen aan boord en zeggen de blote Wiske dat ze zich blijkbaar niet heeft verveeld, waarop ze uitgeput de vibrator omhoog steekt en laat weten dat ze zich in haar eentje prima weet te vermaken.

(drawing by I.A. 2017)

Vandaag 1 keer bekeken (5.184 totaal)
Deel dit / Share this
1
7

3 reacties

  1. Kris Boelaert schreef:

    Naughty Wiske

  2. Bob F schreef:

    Ja, die Wiske is me er wel eentje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *