Sam – Prins Porsche

Hartjes schilderen is niet het eerste wat je verwacht van iemand die in een autogarage werkt.

Sam - Hartjes Ex-libris (fragment 1)

Sam – Hartjes Ex-libris (fragment 1)

De manier waarop ze dit doet zou zonder kleren een stuk geiler zijn.

Sam -(parodie)- Hartjes

Sam -(parodie)- Hartjes

Maar waarom dat rare apparaat en hoe komt ze er aan? Dat heeft alles te maken met wat we haar eerder die dag zagen doen…

Al sinds het begin van het eerste album is Sam verliefd op een auto. Het is de reden dat ze bij de garage is gaan werken waar die staat om zo genoeg geld bij elkaar te krijgen zodat ze hem kan kopen en opknappen.

Sam - De Garage (fragment 2)

Sam – De Garage (fragment 2)

In de verhalen zien we haar weinig sleutelen aan de Porsche 356 Speedster maar zo nu en dan wordt er toch aan gewerkt.

We gluren even door het raampje en zien dat ze bezig is er een dakje op te zetten. Erg handig voor als je er ook in de winter mee wil gaan rijden. Ze heeft er een apparaat voor gehuurd dat multifunctioneel zou moeten zijn en dat blijkt helemaal waar. Het is nog steeds flink duwen en trekken maar het lukt haar toch om deze vrij zware klus zelf te klaren.

Met zoveel inspanning zal zo’n werkpak wel te warm zijn want ze maakt het los. Maar… wat doet ze nu? Haar “Prins” is niet langer topless maar met het uittrekken van het bezwete shirt is ze dat zelf wel. Met de overige kleding schijnt ze ook moeite te hebben want alles wordt uitgetrokken!

Sam -(parodie)- Prins Porsche

Sam -(parodie)- Prins Porsche

Als de naakte Sam op handen en voeten voor de machine staat zien we hoe veelzijdig die robotarm nu eigenlijk is. Ze schuift wat dichter naar het apparaat en schakelt het in zodra de twee gemonteerde gereedschappen tegen haar achterste drukken. Met voorzichtige tikjes stoten de vreemde gereedschappen tegen haar billen maar de bewegingen van de machine worden alsmaar groter.

Het is aan Sam’s poesje wel te zien dat de stootjes steeds intenser worden want haar lippen worden al aardig nat. Het apparaat gaat intussen onverstoord door en schuift met een diepe zucht van Sam de beide staven naar binnen. Ze was er helemaal op voorbereid en geniet van de vreemde gereedschappen die ze de beide gaatjes van haar lijf in voelt glijden.

Nog nooit heeft ze zich gelijktijdig in haar kutje en kontje laten neuken maar vindt het heerlijk. De rappe bewegingen van de gehuurde robotarm laten de geile Sam al snel klaarkomen maar ze wil waar voor haar geld. Ze laat zich langdurig neuken tot ze echt niet meer kan en na het laatste orgasme de machine toch uit moet zetten.

Dat ze zo intiem kon zijn met haar Porsche 356 zagen we nog niet eerder. Gelukkig maar dat we het dit keer niet hebben hoeven missen.

(drawing by William V 2020)

Als achtergrond gebruiken op je desktop? Er is ook een versie in 1920 x 1080 HD resolutie (inloggen vereist).

Vandaag 1 keer bekeken (1.271 totaal)
Deel dit / Share this
0
3

2 reacties

  1. William V schreef:

    Bedankt voor het plaatsen op de blog, Bob ! en ook bedankt voor toch wel heel wat postwork dat je in de prent gestoken hebt ! (ahum kuch voor de uitdrukking …) in Sam worden andere dingen gestoken 😀 😀 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *