Suske en Wiske – Frivole Feestjes

Deze poster kon je zaterdag 4 juli 2020 gratis ophalen bij Storyworld of daarna bestellen in de shop. Professor Barabas is er de enige die weinig zin lijkt te hebben in een dagje aan het zwembad. Of het moet zijn dat hij zich nog bedenkt en net als Lambik alsnog een duik naar beneden neemt.

Suske en Wiske - 75 jaar vrolijke verhalen

Suske en Wiske – 75 jaar vrolijke verhalen

Als het maar heet genoeg is kan zelfs de geringste zwemkleding nog teveel zijn. Het voordeel daar van is dat die wel erg makkelijk is uit te trekken. Dat Jerom de eerste was die het waagde is geen verrassing want hij zat immers toch al voor de helft onder water. Op Wiske hoefde ze ook niet lang te wachten. Die maakt er geen probleem van om de bikini uit te doen en zit dan ook al snel in haar blootje.

Nu Suske ook zijn zwembroek heeft uitgetrokken is het wachten op Sidonia. Die twijfelt nog of ze dat wel zal doen maar laat zich door de anderen overhalen om haar pakje ook maar uit te trekken.

Suske en Wiske -(parodie)- Frivole Feestjes_S

Suske en Wiske -(parodie)- Frivole Feestjes_S

Lambik kwam wat later en toen hij zag dat ze met z’n allen naakt bij het zwembad zaten nam hij niet eens meer de moeite een zwembroek aan te trekken.

(drawing by I.A. 2020)

Vandaag 1 keer bekeken (3.225 totaal)
Deel dit / Share this
0
11

2 reacties

  1. Kenneth John schreef:

    Dit bewijs maar eens te meer “Er gaat niets boven Groningen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *