De Miekes – In de klauwen van Prutelia

Marie is in een soort van staking waardoor Jommeke en Teofiel opgezadeld worden met de huishoudelijke taken. Ze kunnen wel wat hulp gebruiken en doordat Filiberke voor speelgoedmannetje speelt weet hij de oplossing. Gobelijn is toch op vakantie dus nemen ze één van zijn afgedankte robots en zetten Melanie met z’n allen opnieuw in elkaar.

Jommeke - In de klauwen van Prutelia (fragment 1)

Jommeke – In de klauwen van Prutelia (fragment 1)

Om Filiberke in zijn rol te laten moet hij zich voortdurend laten opwinden met zijn opwindsleutel. Dat alleen al zorgt voor een aantal opmerkelijke strookjes.

Jommeke - In de klauwen van Prutelia (fragment 2)

Jommeke – In de klauwen van Prutelia (fragment 2)

En als er met letters wordt geschoven al helemaal.

Zazofsky, de knecht van de koningin van Onderland, weet Melanie in handen te krijgen die andere taken van Prutelia krijgt opgedragen. Zo lukt het haar het hele Jommeke-gezelschap gevangen te nemen.

Jommeke - In de klauwen van Prutelia (fragment 3)

Jommeke – In de klauwen van Prutelia (fragment 3)

Diep in de donkere kerkers worden ze vastgeketend aan de muren en wachten op hun lot. Dat komt in de vorm van de robot met een brein dat is ontworpen om de mens te dienen. Ondanks dat die nu de opdrachten van Prutelia moet uitvoeren denken ze er weinig vrees voor te hoeven hebben.

Melanie negeert de jongens die haar naar de tegenoverliggende muur zien stappen waartegen de Miekes staan. Ze doet wat haar was opgedragen en begint de knoopjes van Rozemieke’s jasje los te maken. Als dat is geopend zien Jommeke en Filiberke hetzelfde gebeuren met het enkele knoopje van het rokje dat onmiddelijk van de blote billen glijdt. Daarna grijpt de machine het jasje van Annemieke om het met een flinke ruk van haar blote borsten te scheuren en opzij te gooien.

Jommeke -(parodie)- De Miekes in de klauwen van Prutelia

Jommeke -(parodie)- De Miekes in de klauwen van Prutelia

De professor vond dat de robot enkel de mens moest behagen maar was bij het afstellen van het brein wellicht wat fanatiek. Melanie weet niet beter dus schuift zonder aarzelen een electronische hand onder de rok van Annemieke. Hoewel ze het niet kunnen zien weten de jongens wel dat die hand daar met een reden zit. Door de bewegingen van het gebobbelde kledingstukje heeft het er alle schijn van dat ze over het poesje staat te wrijven. Als de andere robothand een dikke vinger tegen Rozemieke’s naakte spleetje drukt is alle twijfel verdwenen.

Vastgeketend aan de muur kunnen de Miekes niet anders dan de kutjes laten strelen. Dat er ongevraagd met de spleetjes wordt gespeeld zegt echter niets over de gevolgen. Dat Melanie wat steviger tegen de klitjes drukt blijft ook bij Jommeke en Filiberke niet onopgemerkt. Aan het snelle ademen horen niet alleen zij dat de Miekes er opgewonden van raken want het blijft ook de robot niet onopgemerkt.

Melanie steekt de middelvingers omhoog en drukt deze als een ware seksmachine tegen de lipjes van de meisjes. Net zo verschrikt als zij kijken de jongens naar de dikke vingers die gelijk een paar dildo’s langzaam de kutjes in worden geschoven. Puffend en zuchtend voelen de vastgebonden zusjes de kronkelende tentakels in hun lichamen waartegen ze niets kunnen uitrichten.

Alsmaar dieper gaan Melanie’s mechanische vingers die de jongens steeds sneller heen en neer zien bewegen. Met de armen omhoog hangen de zusjes in hun blote tieten aan de kettingen waardoor de robot ongehinderd seks met hen kan hebben. Hijgend en zwetend worden ze geneukt tot ze een climax voelen naderen. Hevig kreunend krijgen Annemieke en Rozemieke een orgasme maar er staat ze nog meer te wachten. Jommeke en Filiberke zijn al even machteloos als ze Melanie onverstoord zien doorgaan met de soppende kutjes te neuken om de hulpeloze Miekes met korte gilletjes nogmaals klaar te laten komen.

Het was voor allen een hele ervaring en toen het avontuur achter de rug was gingen Annemieke en Rozemieke direct naar Gobelijn om het over Melanie te hebben. Nee, niet om te klagen. Ze wilden zelf ook zo’n robot, voor thuis, op het slaapkamertje…

(drawing by William V 2020)

Vandaag 1 keer bekeken (2.423 totaal)
Deel dit / Share this
0
0

8 reacties

 1. Courier6 schreef:

  Dit is omdat ik niet echt van 3D Rule 34 hou (het ligt altijd te dicht bij de uncanny valley). Maar zouden van deze en een paar andere 3D prenten getekende versies gemaakt kunnen worden?
  Hoewel ik er geen fan van ben ziet het er wel nog goed uit

  • Bob F schreef:

   Sommige tekeningen (2D vs. 3D) hebben best wat overeenkomsten maar exact hetzelfde zal het nooit worden. De Fanny Kiekeboe kalender is daar een voorbeeld van. Die wordt geheel hertekend in zowel 2D als 3D.

   Aan aantal andere dingetjes lijken per toeval op elkaar. Zo heb ik nog iets van de Miekes die aan een totempaal gebonden staan en dat lijkt dan wel een beetje op dit thema.

 2. William V schreef:

  bedankt voor je mening courier6. Als Bob dat ziet zitten om 2D tekeningen te maken van de 3D”s …. ik kan enkel een 2D render maken, dan lijkt het iets meer op een tekening.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *