De Sint bij de Miekes

Ieder jaar komt de Sint op bezoek, zo ook in Zonnedorp, maar zoals velen wel zullen weten vaart de Sint niet graag met de boot omdat hij nogal snel zeeziek wordt. Slechtweervandaag, zijn paard, wordt ook al een dagje ouder en de arme knol kan de Sint echt niet meer naar Spanje heen en weer dragen. Daarom heeft Jommeke zijn straalvogel uitgeleend aan de goedheiligman.

Omdat deze manier van reizen stukken sneller is kan hij ook wel even tussendoor op en neer vliegen naar Zonnedorp. Zoals gebruikelijk heeft hij voor Jommeke en Filiberke weer leuke verrassingen meegenomen maar de Miekes krijgen deze zomer een wel heel bijzonder presentje van hem.

De-sint-bij-de-miekes-met-de-straalvogel

De-sint-bij-de-miekes-met-de-straalvogel

Rozemieke heeft zojuist de verrassing tot zich genomen en het is nu aan Annemieke om te laten zien hoe goed ze overweg kan met de “Straalvogel” van de Goede Sint.

(drawing by William V 2018)

Vandaag 1 keer bekeken (1.308 totaal)
Deel dit / Share this
0
3

4 reacties

  1. savio schreef:

    Een heerlijk dubbelzinnige reactie

  2. Frank schreef:

    Leuke web

  3. William V schreef:

    Dankjewel Frank 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *