Dokus de Leerling – Cum Laude

De originele versie in het frans is “L’Élève Ducobu – Miss dix sur dix” genaamd, wat vertaald werd naar “Miss tien op tien” in de vlaamse/nederlandse uitgaves. Dokus en Leonie zijn tegenpolen. De eerste is niet zo slim maar wel een meester in het spieken waar de ander een pienter meisje is dat alleen maar tienen haalt.

Op de kaft van dit album uit 2004 is zojuist een strijd beslist in het voordeel van Leonie. Zou ze met een andere uitdaging ook als winnares uit de bus komen?

L'Élève Ducobu -(parodie)- Miss dix sur dix (fragment 1)

L’Élève Ducobu -(parodie)- Miss dix sur dix (fragment 1)

We schrijven 2020 en doen het nog eens over. Meneer Peeters heeft de regels aangepast en die zijn nu heel simpel. Schakel je tegenstander uit zonder te vechten. Voor Dokus een hele opgave maar de slimme Leonie weet al precies hoe ze het aan gaat pakken.

Met een krullende vinger om de kraag beweegt ze langzaam naar beneden waardoor de knoopjes van haar kleedje één voor één losspringen. Tot aan de navel wordt de jurk geopend die nog maar losjes over de boezem hangt als haar hand er naar toe beweegt. Een beetje verlegen kijkt Dokus naar de wrijvende vinger tussen haar heuveltjes waarmee ze het ontbreken van een beha benadrukt.

Leonie wil hoe dan ook winnen en gaat op haar knieën voor Dokus zitten die bij het omlaag kijken prima zicht heeft op de welgevormde borsten. Hij is nog bezig een list te verzinnen maar Leonie is al een stapje verder en trekt de rits van zijn broek omlaag! Dokus voelt haar zachte hand om zijn nog slappe lid maar dat verandert al snel als ze heen en weer gaat bewegen.

Dokus de Leerling (L'Élève Ducobu) -(parodie)- Cum laude_S

Dokus de Leerling (L’Élève Ducobu) -(parodie)- Cum laude_S

Een groeiende pik is iets waar Leonie wel raad mee weet, die haar jurkje wat verder opzij schuift en hem begint af te trekken. Ze schudt wat met de schouders wat het kleed er langzaam vanaf doet glijden en maakt zo de situatie voor Dokus alleen maar lastiger. Het zakkende kledingstuk ontbloot haar pronte tepeltjes als het van de schouders valt. Tot aan het middel ontkleed beweegt ze haar hoofd omhoog en drukt de lippen tegen zijn eikel.

Dokus ziet zijn paal in Leonie’s geopende mond verdwijnen en helemaal naar binnen schuiven. Z’n denkvermogen was al niet zo best meer maar nu Leonie met blote tieten op z’n lul zit te zuigen gaat dat nog verder achteruit!

Dan steekt ze een hand onder haar kleed waarvan de bewegingen wel laten raden wat er zich tussen de benen afspeelt. Voor Dokus valt het niet mee om met dit zuigende meisje aan z’n pik nog een plannetje te verzinnen en ze maakt het voor hem nóg zwaarder door d’r jurkje op te tillen. Leonie voelt aan zijn harde stijve pik dat hij heeft opgemerkt dat ze ook daar naakt is. Ongenegeerd zet ze de knieën uit elkaar om Dokus haar kale poesje te tonen dat ze zachtjes zit te strelen en hoort aan zijn adem de vermoeidheid.

Wetend dat Dokus staat te kijken drukt ze haar vochtige lipjes opzichtig uitéén om ook zichzelf te gaan verwennen. Nu ze twee spelende vingers in haar kutje heeft gaat ze sneller pijpen en is het voor Dokus gedaan. Gulzig zuigt Leonie het zaad uit de lul dat met horten en stoten haar mond in wordt gespoten. Eenmaal klaar met slikken wordt ze door Meneer Peeters tot winnares uitgeroepen maar wil nog wel gaan af maken waaraan ze begonnen was.

Hoewel Dokus is uitgeschakeld en uitgeput neerzit denkt Leonie nog niet aan ophouden. Met het druipende zaad nog om de lippen ligt ze hijgend op de grond en vingert er lustig op los. Kreunend en kronkelend geniet ze van haar orgasme maar met Leonie voor zijn ogen die cum laude klaar ligt te komen kan men toch moeilijk beweren dat Dokus echt verloren heeft.

(drawing by I.A. 2020)

Vandaag 1 keer bekeken (2.637 totaal)
Deel dit / Share this
0
2

1 reactie

  1. savio schreef:

    Dan heeft ze dus onder haar jurkje naakt 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *