We doen Dokus

Ooit schreef ik eens dat er wat meer neergezet zou gaan worden van dingetjes die nog in het verschiet zitten. Dat zal dan wel eens tijd worden!

Aan een hertekende kaft van “Mis tien op tien / Miss dix sur dix” is intussen begonnen en is eigenlijk ook wel klaar. Dan heb ik nog paar strookjes uit “Dokus – Klassenstrijd” met Leonie in bikini die wel voor wat aanpassinkjes in aanmerking komen.

Dokus de leerling - Klassenstrijd (fragment 1)

Dokus de leerling – Klassenstrijd (fragment 1)

Het eerste plaatje is van pagina 38 waar Leonie door Dokus in alles nageaapt wordt als ze onderweg is naar het strand. Leuke badkleding, maar mag wat pikanter.

Plaatje twee staat op pagina 44 waar ze samen met Dokus op het strand is. Leonie zondert zich af om ongestoord, en zonder bovenstukje, bruin te kunnen bakken maar komt er later achter dat Dokus heeft staan gluren. Topless is ze dus al maar nu de rest nog…

Bekeken (vandaag/totaal) - Viewed (today/total): 1 / 781
Deel dit / Share this
1
1

8 reacties

 1. We doen Dokus - Nasty Comics William V schreef:

  en we wachten ongeduldig op de rest 😀 😀

  • We doen Dokus - Nasty Comics Bob F schreef:

   Dokus is toch wat minder populair (de NL-talige albums) dan de gevestigde namen maar ik hoop toch wel bekend genoeg, al gaat het mij voornamelijk om Leonie,

   De aangepaste strookjes worden wel simpel gehouden. Net iets bloter en met wat kleine veranderingetjes in de tekst.

   Is van Dokus trouwens de achternaam bekend? Leonie heet “Bruynseels” (of “Gratin” in het frans) maar van Dokus heb ik geen idee.

 2. We doen Dokus - Nasty Comics savio schreef:

  Op dit moment zie ik het originele plaatje, hopelijk kom je snel met de parodie 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *