Suske en Wiske – The Texas Bangers

Na de speelfilm “De Duistere Diamant” uit 2005 (zie ook Wiske’s duistere diamanten) verscheen in 2009 de eerste 3D-animatiefilm van Suske en Wiske. Een verhaal dat al uit 1959 stamt en in albumvorm als “De Texas-rakkers” bekend staat. Op papier kwam het wat mij betreft toch stukken beter tot z’n recht.

Suske en Wiske - The Texas Rangers (fragment 2)

Suske en Wiske – The Texas Rangers (fragment 2)

Zoals zich laat raden speelt het zich af in Texas, Verenigde Staten en was destijds één van de duurste animatiefilms ooit gemaakt in Europa. Jammer dat daar zo weinig van terug te zien was.

Suske en Wiske - The Texas Rangers (fragment 1)

Suske en Wiske – The Texas Rangers (fragment 1)

Er is al nagedacht over een vervolg, zij het dan door mij.

De Texas Bangers

Het hele gezelschap keert terug naar Texas maar dit keer zonder doel voor ogen. Het verveelt Wiske al snel maar ze weet Suske over te halen om samen op zoek te gaan naar wat vertier. Nog maar nauwelijks onderweg ervaart Suske dat zij het er op uit trekken nogal letterlijk neemt. Hij zegt geen nee als ze haar rappe handje niet kan thuis houden om hem tot spuiten toe te verwennen.

Suske en Wiske -(parodie)- The Texas Bangers_S

Suske en Wiske -(parodie)- The Texas Bangers_S

De texaanse zon staat hoog en de losse knoopjes aan hun jasjes zakken steeds verder. Dan komt Jim Parasiet in beeld die we nog kennen uit het voorgaande verhaal en ook nu een rol speelt. Toen wist hij met grote pistolen om te kunnen gaan maar nu hij het tweetal met geopende jasjes tegen het lijf loopt met Wiske in haar blote tieten krijgt hij wel zin in haar. Hij laat zien dat hij niet enkel pistolen van formaat heeft en verveeld als ze is laat Wiske zich gaan. Zonder schroom klimt ze op Jim en begint voor Suske’s ogen te neuken.

Nadat ze aan haar gerief is gekomen verteld Jim dat hij wel een plek weet waar ze zich helemaal uit kan leven. Het blijkt vlakbij te zijn en gevuld met hitsige jongens en meiden. Vanaf het moment dat Suske en Wiske aankwamen gingen ze uit de kleren die pas twee dagen later weer werden aangetrokken. Suske heeft de ganse tijd zijn pik niet kunnen zien omdat die aldoor ergens in zat en Wiske had de tijd van haar leven. Twee dagen lang liet ze zich neuken en kreeg nooit eerder zoveel orgasmes te verwerken. Al die tijd was haar mond gevuld met stijve palen die één voor één werden afgezogen tot het spuitende zaad haar om de oren vloog.

Het tweede reisje Texas was zeker de moeite waard en ze kijken nu al uit naar deel drie!

(drawing by I.A. 2020)

Vandaag 1 keer bekeken (2.764 totaal)
Deel dit / Share this
2
5

4 reacties

  1. William V schreef:

    Als we wiske nou nog op die manier de gehele film konden laten rondlopen 😀 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *