Sinterwiske – Het boek van Sinterklaas


Boek van Sinterklaas vermist

1 december 2019
Het betreft het boek met aantekeningen van iedereen die ondeugend is geweest. De Sint houdt daar in bij wie er niet zo braaf zijn geweest en werkt de lijst bij als ze hun leven gebeterd hebben. Nu de Sint deze gegevens niet meer heeft kan hij niets betekenen voor degenen die in het boek staan vermeld. Zij zullen het dit jaar dus zonder een bezoek van Sinterklaas moeten doen.


Het verloren boek wordt gevonden door Wiske die nieuwsgierig gaat kijken of er iemand in staat die ze misschien kent. Ze herkent aardig wat namen waarvan ze niet verwacht had die op zo’n stoute lijst terug te vinden. Omdat die nu niet door de Sint bezocht gaan worden besluit Wiske om er dan zelf maar eens langs te gaan.

Van het Sinterklaaspak dat op zolder lag vond ze enkel de mijter, jas en sjaal terug, maar daar heeft ze genoeg aan. Ze had toch al niet het plan om naast haar jarretels nog meer aan te trekken. Het zijn tenslotte de meest ondeugende die ze gaat bezoeken en om te krijgen wat ze wil zijn die kleren niet echt nodig.

Suske en Wiske -(parodie)- Sinterwiske 2019_S

Suske en Wiske -(parodie)- Sinterwiske 2019_S

Voorzien van de nodige speeltjes begint ze opgetogen aan haar avontuur en bij de eerste van de lijst is het al meteen raak. Zodra Sinterwiske haar jas los heeft laat die al zien hoe stout hij is. Zonder aarzelen brengt hij Wiske met de meegebrachte dildo naar een eerste hoogtepunt. Een tweede orgasme volgt na een langdurige neukpartij waarbij ze vanachter wordt genomen.

En zo gaat Sinterwiske bij iedereen langs om te controleren hoe ondeugend ze nu werkelijk zijn. Voor Wiske zijn de resultaten tot nu toe zeer bevredigend maar de lijst is nog lang. Het zal aardig wat tijd gaan kosten om alle stouterds één voor één af te werken maar zolang ze haar met plezier klaar laten komen gaat ze er mee door.

(drawing by I.A. 2019)

Vandaag 1 keer bekeken (2.952 totaal)
Deel dit / Share this
0
4

10 reacties

 1. savio schreef:

  Krijgen de stoute mensen alsnog hun cadeau 😀

 2. William V schreef:

  ik weet niet of het voor de stoutertjes wel een straf is, dat ze sinterwiske op bezoek krijgen ?? Een stokoude man met ellenlange baard of heet wiske op bezoek ???? hhmmm zwaar twijfelgeval 😀 😀 😀 (haar staf buiten beschouwing gelaten 😀 )

  • Bob F schreef:

   De straf is dat ze iets goed moeten doen voor de Sint, of in dit geval, Sinterwiske. Tot zover klopt het nog. Dat Wiske net zo stout is maakt het wat gecompliceerder. Alhoewel, dan zou Wiske iets goeds moeten doen voor Sinterwiske maar ik denk dat ze met zichzelf ook wel raad weet.

   Die staf… tja, het heeft meer weg van een enge lange-afstands-dildo, maar ook die kan van pas komen. Soms. Misschien.

 3. sjaka schreef:

  komt er ook de strip met Lambik als de sint en wiske die ondeugende speeltjes wilt?

 4. Anoniempje schreef:

  Hey Bob!
  Ik dacht dat het makkelijker zou zijn als je ook gewoon een extra sectie zou toevoegen waar de afbeelding makkelijk te bekijken zijn d.m.v. scrollen of bladeren. Nu is het ietwat onhandig imo.

  • Bob F schreef:

   Ik weet niet precies wat je bedoelt maar als je een lijst wil met alleen maar alle plaatjes en voor de rest niets wat is dan het nut van een blog/site? Dan is er totaal geen interactie neer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *