Suske en Wiske – Sinterklaas 2017

In 2016 was het Suske die werd aangewezen als hulpsinterklaas, met Wiske als hulpje voor zijn staf en zak. Een jaar later had Lambik de mijter op en leverden de anderen een verlanglijstje bij hem in. Alleen dat van Wiske had hij nog niet dus vroeg hij Sidonia om dat aan haar door te geven.

Net als Lambik onderuitgezakt in zijn gebruikelijke zetel zit komt Wiske aangelopen in een bijzonder kort jurkje met het lijstje in haar hand. Bij het overhandigen buigt ze voorover waardoor Lambik tot aan de navel het bollende jurkje kan inkijken waar haar tietjes vrijelijk en bloot hangen te bungelen.

Naast het afleidende paar bekijkt Lambik ook de lijst maar ziet een paar dingetjes die hij niet kan thuisbrengen en vraagt Wiske wat het zijn. Na te hebben uitgelegd dat het speciale speeltjes zijn voor meisjes laat hij weten dat ie zulke stoute dingetjes echt niet kan aanschaffen.

Met een zacht sensueel stemmetje zegt ze heel lief te kunnen zijn waarop ze zijn broek losmaakt en de pik vastpakt. Haar beweeglijke handje maakt er al snel een stevige staf van maar hoewel het getrek aan zijn lid hem bevalt wil hij niet de volledige wensenlijst vervullen.

Dan besluit Wiske tot meer drastische maatregelen en wetend dat hij bij het bukken uitvoerig haar kleedje in keek steekt ze er beide handen in. Door de bewegingen onder de jurk kan Lambik wel raden wat ze aan het doen is maar ziet niets van de blote borsten die ze uitgebreid staat te masseren.

Behoedzaam streelt Wiske de gevoelige puntjes die langzaam doorgroeien tot een paar stevige knoppen. Lambik ziet de zwellende bobbeltjes die ze vanonder haar jurkje weet op te wrijven tot een paar ferme knobbels die priemend door het kleedje steken maar ondanks zijn fiere paal geeft hij niet toe aan de lijst.

Om toch haar zin te krijgen probeert ze het door wat knoopjes los te maken en terwijl Lambik laat weten dat hij daar niet voor zwicht kruipt Wiske op zijn schoot waarop ze haar jurk opentrekt. Het enige wat Lambik nog kan zien zijn haar blote tieten met de enorme stijve tepels die ze tegen zijn wangen drukt.

Suske en Wiske -(parodie)- Zij komt, zij komt_S

Suske en Wiske -(parodie)- Zij komt, zij komt_S

Van haar naakte bovenlijf wist hij al af en het antwoord op de vraag of dat vanonder ook zo is komt als hij haar strakke lipjes om zijn eikel voelt glijden. Fluisterend vraagt Wiske of dit hem misschien kan overhalen en laat zich dan voorzichtig zakken. Lambik voelt zijn stijve paal langzaam haar nauwe spleetje in gaan en met een diepe zucht verdwijnt die volledig in haar hete kutje.

Voorzichtig tilt ze haar kontje steeds wat verder omhoog en weer naar beneden om de paal opnieuw naar binnnen te voelen gaan. Aangemoedigd door de opwinding van de zwellende lul die tegen haar uiteengedrukte lipjes schuurt wipt ze steeds sneller op en neer.

Hijgend zegt Wiske dat ze tot het uiterste gaat om haar zin te krijgen en Lambik merkt dat ze het meent. Met de handen achter het hoofd kijkt ze Lambik zwoel aan die aan het ritme van haar deinende rondingen het neuktempo kan aflezen en die snelheid gaat gestaag omhoog.

Het is voor Lambik lastig om vol te houden met zo’n halfnaakt meisje op schoot dat kreunend op en neer wipt maar dan vernauwen haar ogen en hoort hij aan het snelle hijgen dat het hoogtepunt er aan zit te komen. Met haar hoofd achterover wipt ze haar natte kutje razendsnel over de stijve pik op en neer voor de naderende climax.

Hevig kreunend neukt ze zich naar een orgasme en voelt aan het zaad dat haar kutje wordt ingespoten dat ze niet de enige is die aan het klaarkomen is.

Wiske zegt nog vriendelijk ‘Dank u Sinterklaasje’ waarop Lambik laat weten dat hij haar lijstje vanaf het begin al had willen afwerken maar een bevredigend onderonsje ook wel zag zitten.

(drawing by I.A. 2017)

Vandaag 1 keer bekeken (4.999 totaal)
Deel dit / Share this
1
2

6 reacties

 1. Geilelezer schreef:

  BOB F

  Ik ben echt grote fan van je werk.
  Zou je alsjeblieft nog meer willen maken van Fanny.

  Groetjes
  Een geile lezer😛🤤

  • Bob F schreef:

   Tegen de kerst komt ze hier zowiezo langs om samen met anderen op een luchtige manier “prettige feestdagen” te wensen.

   Zeer binnenkort krijg je ze ook nog te zien in zowel 2D als 3D, Dat wordt een Fanny-projectje dat met regelmaat terug zal keren, als alles tenminste goed gaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *