Fanny K. – Koordgriet

Het eerst verschenen album van “Fanny K.” is genaamd “Moordgriet”. De hoofrollen worden gespeeld door Fanny Kiekeboe, Alanis en Tomboy. De serie zou gebaseerd moeten zijn op de Kiekeboe-albums van Merho maar daar is weinig van terecht gekomen. Het lijkt nog het meest op de “Charlie’s Angels” T.V. reeks uit de ’70 en ’80-er jaren van de vorige eeuw maar dan zonder Sabrina, Jill en Kelly.

In “Moordgriet” dragen de vriendinnen doorgaans strakke topjes maar lopen ook opvallend vaak rond in hun ondergoed waarmee duidelijk de nadruk wordt gelegd op de bovengemiddelde borstpartijen van de drie meiden.

Fanny K - Moordgriet (fragment 1)

Fanny K – Moordgriet (fragment 1)

In een van de scenes duikt Alanis het bed in met de verloofde van Fanny, die daar even later achter komt omdat ze naakt uit zijn kamer gekomen is. Een volwassen onderwerp waar een pikante parodie op te verzinnen is.


Met z’n drieën zijn ze bij Tomboy thuis. Fanny wil de streek van Alanis betaald zetten en als die even op het bed gaat liggen springt ze er ook op en gaat op haar zitten. Tomboy haalt een koord tevoorschijn en samen binden ze Alanis aan het bed vast.

Fanny K -(parodie)- Koordgriet_S

Fanny K -(parodie)- Koordgriet_S

Fanny wil nog wel eens ondeugende spelletjes met Alanis doen maar om haar jaloers te maken laat ze zich nu door Tomboy uitkleden. Langzaam ziet Alanis de kleren verdwijnen tot ze Fanny helemaal naakt op haar buik heeft zitten waarop Tomboy achter haar plaatsneemt om de tieten vast te pakken. Ze laat de kleine vingertjes voorzichtig langs de tepels gaan die er onmiddelijk op reageren. Alanis vindt het allesbehalve leuk om te moeten kijken naar de groeiende knoppen van haar vriendin die alsmaar harder worden.

Gezind op wraak laat Fanny haar harde tepels bespelen tot ze helemaal stijf overeind staan en pakt dan de hand van Tomboy om die op en neer tussen haar benen te bewegen. Alanis ziet hoe ze opgewonden raakt en de hand van Tomboy steeds steviger tegen het spleetje drukt en sneller over haar kutje gaat wrijven.

Spottend zegt Fanny dat het heerlijk is maar dat was uit haar gehijg ook wel op te maken. Dan voelt Alanis het gewip op haar buik en hoort de reeks korte kreuntjes van Fanny die aan het klaarkomen is.

Het hele gedoe heeft haar wel nat gemaakt en als de bevredigde Fanny vraagt of ze misschien ook zin heeft in seks kan ze niet ontkennen maar zegt zo geen kant uit te kunnen. Zonder wat te zeggen knoopt Tomboy haar een blinddoek voor en merkt Alanis dat ze wordt uitgekleed waarop ze in haar blootje boven op Fanny moet gaan zitten. Ze ziet echter niet de grote dildo die is voorgebonden en de verrassing is dan ook groot als ze zich laat zakken. Zodra het ding haar natte spleetje raakt wordt ze door Tomboy omlaag gedrukt waarop de speelstaaf tussen haar lippen verdwijnt.

Fanny begint haar heupen op en neer te wippen om de neplul met lange halen door haar kutje te laten gaan maar daar Alanis nog geboeid is kan ze weinig anders doen dan zich door de dildo laten neuken. Het is niet de eerste die ze naar binnen krijgt dus wil ze Fanny rustig haar gang laten gaan maar had niet gerekend op Tomboy die achter haar staat met ook een voorgebonden dildo. Ze duwt Alanis een beetje voorover en drukt de billen wat uit elkaar om de pretstaaf van achter naar binnen te steken.

Geschrokken voelt Alanis het ding haar lichaam in gaan maar kan niets doen. Hulpeloos laten de twee haar kreunen tot ze naar een orgasme is geneukt maar de meiden nemen met één climax geen genoegen. Ze voelt de kunstpikken onophoudelijk haar gaatjes in gaan tot ze weer is klaargekomen waarna er stevig wordt doorgeneukt naar de volgende climax.

De twee meisjes weten van wanten en neuken de vastgebonden Alanis van het ene naar het andere orgasme. Machteloos moet ze zich keer op keer klaar laten maken tot ze er genoeg van krijgen waarna ze zwetend en uitgeput op het bed wordt achtergelaten. Hoewel ze erg van seks houdt zal ze zich voortaan wel twee keer bedenken voordat ze haar vriendin bedriegt want dit was zelfs voor haar teveel van het goede.

(drawing by I.A. 2017)

Vandaag 1 keer bekeken (3.737 totaal)
Deel dit / Share this
1
1

4 reacties

 1. WilliamV schreef:

  Deze fanny (het origineel album dan) spreekt me niet zo aan. Als je deze Fanny solo ziet herken je haar niet meer. Fanny is een guitige meid, deze is eerder een catwalkmodel met superlange benen (te lange voor fanny). Maar je tekening is daarom niet minder geslaagd Bob !

  • Bob F schreef:

   Helemaal waar. De versie van Jean-Marc is zeker niet slecht getekend. Echt goed eigenlijk, maar het is gewoon niet Fanny. Dat geldt ook voor de andere 2 karakters waarvan Alanis nog het meeste lijkt.

 2. Kolenboer schreef:

  Hé Bob! Heb je in je archief nog prenten met Mona op? Kijk er echt naar uit om haar hier meer tegen te komen! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *