Jommeke – Prins Filibefke

Er wordt wat af-ontvoerd in de Jommeke-albums. Deze keer is het Filiberke die als dubbelganger van Ali-joe-Sef naar Koerania wordt gehaald. Hij moet tijdelijk de troon opvolgen en wordt dan ook als een echte prins behandeld.

Jommeke en Gobelijn reizen hem achterna en aan de kaft is al meteen te zien dat het hem aan niets ontbreekt. In het originele verhaal zijn de Miekes er niet bij. In de parodie echter wel, en niet zonder reden…

Jommeke - Prins Filiberke (fragment 1)

Jommeke – Prins Filiberke (fragment 1)

Nu Filiberke leeft als een prins hoeft hij zelf niets te doen maar dat verveelt al snel dus vraagt hij aan de anderen of die hem willen vermaken. In tegenstelling tot Jommeke zeggen de Miekes wel iets te weten waarmee ze ook zichzelf kunnen vermaken waarop ze elkaars rokjes losknopen en op de grond laten vallen. De verdwenen rokjes zetten de toon als blijkt dat ze weer eens zonder slipje rondlopen en onbeschaamd in hun blote billen naast Filiberke’s bed gaan staan.

Jommeke -(parodie)- Prins Filibefke_S

Jommeke -(parodie)- Prins Filibefke_S

Verlekkerd kijkt de luierende prins naar de roze spleetjes van de meisjes die zich helemaal staan uit te kleden waarna de naakte Rozemieke op zijn buik gaat zitten. Annemieke zegt hem te gaan vermaken als hij dat ook met Rozemieke doet. Als die haar poesje tegen zijn mond begint te wrijven is het wel duidelijk wat ze wil.

Hij merkt dat zijn broek omlaag wordt geschoven en voelt een warme mond die zich om zijn pik sluit. Nu Annemieke zachtjes op zijn lul ligt te zuigen begint Filiberke langs de lipjes van Rozemieke te likken. Als hij voorzichtig het klitje tussen zijn lippen neemt laat ze met zachte kreuntjes weten dit wel lekker te vinden. Met wulpse bewegingen geniet Rozemieke van de beweeglijke tong waarmee ze haar natte kutje laat verwennen terwijl de lustig pijpende Annemieke opstaat en de enorme pik in beeld komt die ze heeft stijfgezogen.

Ze zet zich op haar knieën over Filiberke en grijpt de stramme paal die fier tussen haar wijde benen overeind staat. Jommeke ziet hoe ze de eikel langs haar klitje heen en weer wrijft en met de andere hand haar blote borsten gaat strelen. Kijkend naar haar zwellende tepels gaat ze onverstoord door met zichzelf op te geilen tot ze genoeg is opgewonden en langzaam door de knieën gaat. Ze laat zich voorzichtig zakken waarop Jommeke de lipjes ziet die zich strak om de stijve pik spannen als die in haar naakte lichaam verdwijnt. Wippend met het kontje laat ze de paal langzaam haar kutje in en uit gaan.

Wat vervreemd staat Jommeke te kijken naar het seksavontuur waaraan de hijgende tweeling is begonnen. Kreunend drukt Rozemieke haar kutje steeds steviger tegen de beffende Filiberke en uit het gepuf en gezucht van de op en neer gaande Annemieke valt op te maken dat ook zij zich uitstekend vermaakt.

Ook Filiberke vermaakt zich prima en wurmt zijn tong nog wat verder bij Rozemieke naar binnen. Steeds dieper gaat hij likkend het natte kutje in en laat haar sidderen van genot als hij even op het klitje zuigt. Genieten doet hij ook van Annemieke die het wippen voor haar rekening heeft genomen. Hij vindt het heerlijk om die strakke lippen aldoor langs zijn gezwollen paal te voelen glijden en laat haar rustig doorneuken. Aan het gekreun is te horen dat beide meiden net zoveel plezier beleven aan deze erotische uitspatting dan hijzelf.

Zwetend berijdt Annemieke de stijve lul en gaat alsmaar rapper op en neer met haar kontje waardoor de paal steeds sneller in en uit haar naakte lijf glijdt. Het gehijg van de tweeling wordt steeds intensiever en het aanhoudende gekreun duidt op een naderende bevrediging.

Jommeke kijkt naar Annemieke die met haar schuddende tieten nog even stevig op en neer wipt en met snelle hijggeluidjes op Filiberke’s pik zit klaar te komen. Tevreden met het resultaat van de vermakelijke neukpartij geniet ze van het orgasme en met de laatste subtiele bewegingen van haar kutje ziet Jommeke het zaad langs haar lipjes sijpelen dat Filiberke naar binnen ligt te spuiten.

Jommeke kan het niet langer aanzien en gaat met zichzelf aan de slag. Intussen kan ook de hijgende Rozemieke het niet veel langer meer volhouden. Het uitstellen is meermaals gelukt maar door het onophoudelijke gelik tussen haar benen is haar poesje nu zo hevig aan het tintelen dat ze wel klaar móét gaan komen!

Filiberke hoort het versnelde gehijg en spreidt haar benen nog net wat verder om het klitje helemaal in zijn mond te kunnen nemen. Het gesabbel op het gezwollen genotsknopje brengt Rozemieke nog meer in extase waarop ze kreunend fluistert dat ze wil komen maar de beffende Filiberke wil het nog net wat langer rekken. Door afwisselend de lipjes te likken en op het klitje te zuigen maakt hij haar helemaal gek waardoor ze alsmaar heviger gaat kreunen. Ze kan het niet langer verdragen en schreeuwt met schuddende heupen dat ze gaat komen!

Met het gloeiende klitje tussen zijn lippen begint Filiberke aan de finale en gaat er flink op liggen zuigen. De geluidjes die ze laat horen gaan steeds sneller en klinken alsmaar hoger naarmate de climax nadert. Hunkerend naar een hoogtepunt laat ze zich beffen tot het daar is en komt met schokkende heupen hevig klaar. Filiberke heeft alle moeite om het kronkelende meisje tijdens het orgasme te blijven likken maar het was hoe dan ook een vermakelijk avontuur met een extra lading zaad voor Annemieke die de trekkende Jommeke over haar tieten mocht spuiten.

(drawing by I.A. 2017-2018)

Vandaag 1 keer bekeken (5.055 totaal)
Deel dit / Share this
0
7

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *