Snellere site (?)

Vergeet onderstaande want het is alweer gedeactiveerd.

Achter de schermen zijn er weer wat dingetjes veranderd. Als het goed is zou je er niets van moeten merken, behalve dan dat het allemaal een beetje vlotter gaat. Althans, dat is de opzet.

In plaats van de “cache” op de Nasty Comics server te gebruiken zijn er nu meerdere externe die op verschillende plekken in de wereld staan. Het komt eigenlijk neer op een “CDN” (Content Delivery Network).

Volgens de tests die ik gedaan heb bij verschillende site-testers is het inderdaad wat sneller geworden, maar dat zijn maar cijfertjes. Of het in de praktijk echt sneller is zal de tijd moeten uitwijzen.

nastycomics.eu - Site Speed Test

Mochten er bij iemand onvoorziene problemen opduiken, zoals een trage site of b.v. plaatjes die niet verschijnen, laat het vooral (hieronder) weten.

Ja, het werd allemaal wel sneller maar als een gebruiker een reaktie plaatst die na 30 minuten nog steeds niet zichtbaar is hoeft het voor mij ook niet.

Vandaag 1 keer bekeken (843 totaal)
Deel dit / Share this
0
0

1 reactie

  1. Bob F schreef:

    En alweer een aanvulling…

    Zojuist een bericht ontvangen dat het probleem wat ik had veroorzaakt werd door een bug. Ik geef het nog een kans dus is het weer geactiveerd. De site is dus wat sneller en tot nu toe nog geen rare dingen zien gebeuren. Dat wil niet zeggen dat dat nog kan gaan komen.

    Dus… als je problemen tegenkomt, laat het vooral weten zodat ik er wat aan kan doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *