Paddenstoelengezwam met Melisande

Een gag uit “Melisande – Bijgeloof”. Ze was gaan joggen en als ze bezweet is teruggekeerd kleedt ze zich uit om zich te wassen waarna ze haar mandje pakt om paddenstoelen te gaan plukken.

Eenmaal buiten wordt ze achterna gezeten door een woedende menigte omdat ze een heks is en begint het joggen in principe opnieuw. Soms verloopt de paddenstoelenjacht ook wel eens anders en bestaat de vermoeiende lichaamsbeweging niet uit joggen.

Melusine-Melisande - Bijgeloof (fragment 1)

Melusine-Melisande – Bijgeloof (fragment 1)

Vroeg in de morgen staat ze op en steekt haar naakte lichaam even snel in een jurkje omdat ze zich toch nog moet gaan wassen. Ze pakt alvast haar mandje erbij en met haar gedachten bij de paddenstoelen loopt ze naar de wasruimte. Terwijl ze het luchtige jurkje van zich af laat glijden dwalen haar denkbeelden steeds verder af.

Ze laat het koude water over haar borsten sijpelen en vindt het prachtig om te zien wat dat met haar tepels doet. Het groeien van de knoppen geeft haar altijd een lekker gevoel en voorzichtig wiebelt ze de stijve topjes op en neer.

Melusine-Melisande -(parodie)- Paddenstoelengezwam_S

Melusine-Melisande -(parodie)- Paddenstoelengezwam_S

Strelend over haar tepels worden haar gedachten steeds erotischer en beginnen ondeugende vormen aan te nemen. Als ze klaar is met wassen loopt ze naar buiten om de velden in te gaan maar heeft naast het mandje ook haar jurk gelaten voor wat die is. Gekleed in slechts een hoed legt ze zich buiten in het gras en met de harde knoppen fier overeind gaat ze de ondeugende gedachtes in praktijk brengen.

In haar blootje geniet ze van de vrije natuur en met volle teugen ook van de meegebrachte vibrator die ze wijdbeens in haar spleetje laat verdwijnen. Stevig houdt ze de bibberende paal diep in haar kutje die haar naar een intens hoogtepunt trilt. Kreunend laat ze het apparaat overuren draaien en neukt zich eindeloos naar nieuwe orgasmes. Kronkelend maakt de paal haar keer op keer weer klaar tot ze echt niet meer kan en uiteindelijk zonder paddenstoelen, en zonder kleren, naakt en voldaan naar huis loopt.

(drawing by I.A. 2017)

Vandaag 1 keer bekeken (3.608 totaal)
Deel dit / Share this
0
3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *