Jommeke – De Miekes en het plaatjesboek

Annemieke had een interessant boek gevonden met spannende plaatjes. Samen met Rozemieke nam ze het mee naar de slaapkamer en bij het lezen besloten ze om elkaar uit te kleden. Intussen kwamen Jommeke en Filiberke langs en de ondeugende Miekes riepen “kom maar naar boven”. Ze stoorden zich niet aan de jongens die binnenkwamen en gingen gewoon door met elkaar uit te kleden. Jommeke en Filiberke volgden het voorbeeld al snel.

Jommeke -(parodie)- Kama Sutra_S

Jommeke -(parodie)- Kama Sutra_S

(drawing by I.A. 2013)

Vandaag 1 keer bekeken (3.939 totaal)
Deel dit / Share this
0
3

3 reacties

 1. savio schreef:

  Zo te zien laat Filiberke er geen gras over groeien. Zou het niet mooier zijn geweest als Jommeke in de buurt van het venster had gezeten, met deze dildo in de hand?

  • Bob F schreef:

   Het zou er anders uitgezien hebben maar waarom zou dat mooier zijn? Zoals het nu is kijk je door de slaapkamerdeur naar binnen waar door Jommeke en Filiberke zojuist ook zijn binnengekomen. Dan is het logischer dat ze zich nog even aan deze kant van het bed bevinden, al zal dat niet lang zo blijven want ze zullen al snel op het bed te vinden zijn.

 2. savio schreef:

  Vandaar. Was het even vergeten dat ze net de kamer waren binnen gelopen. Misschien is het vervolgplaatje dan wel een prachtgezicht 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *