Suske en Wiske – De Heerlijke Honderdste (van 2014)

Hieronder de aankondiging van het honderdste bericht dat in 2014 op de oude site geplaatst werd…


Het is zover. De honderdste toevoeging op het ‘Nasty Comics’ blog.

Suske en Wiske zijn de karakters die je hier verreweg het meest voorbij ziet komen. In de normale albums zijn ze voor sommige spelletjes nog wat te jong en kan er niet zo heel veel. Spannender als badkleding wordt het niet zij het op enkele badkamerfragmentjes na met de karakters bedolven onder badschuim of keurig met een omgeslagen handdoek om het naakte lichaam te bedekken. Heel soms kunnen we door de kleding iets van rondingen waarnemen maar zelfs die momenten zijn erg schaars.

Hier een overzichtje met een paar van de meest ‘spannende’ plaatjes.

Suske en Wiske - Sexy overzicht

Alles netjes bedekt, al kunnen we uit het eerste plaatje door de strakke kleding wel opmaken dat er bij Wiske toch iets aan het gebeuren gaat.

Suske en Wiske vieren de 100ste bijdrage een beetje mee maar als ze dat volgens de gebruikelijke voorschriften zouden doen moet er wel het nodige bedekt blijven. Zou dat er dan uitzien zoals hier onder?

Suske en Wiske -(parodie)- De Heerlijke Honderdste_CS

Suske en Wiske -(parodie)- De Heerlijke Honderdste_CS

Vast niet. Hoewel de meest intieme delen aan het oog onttrokken zijn zal Wiske’s blote kontje een probleem blijven en verder is het meer dan duidelijk dat ze voor deze 100ste bijdrage volledig naakt aan het poseren zijn. De reden dat dat nu gewoon kan is omdat ze hier, in tegenstelling tot de normale uitgaves, wel ouder zijn geworden.

In de avonturen die ze hier beleven zijn ze wat gegroeid, iets wat met name Wiske ten goede komt. Waar ze eerst vrij plat was heeft ze nu een aardige boezem weten te ontwikkelen, iets wat mij in ieder geval goed bevalt en waar ook Suske zich wel in kan vinden die overigens ook niet mag klagen over het speeltje wat hij heeft weten te kweken. Dit alles geeft vrij baan naar een heel ander soort avonturen waar ze zich beiden graag in storten. De gespeelde spelletjes hebben dan wel minder om het lijf maar we mogen wel ongeneerd meekijken als ze met elkaars speelgoed aan de gang gaan. Hoewel Suske zich in het begin vaak wat verlegen opstelt kent Wiske weinig schaamte en zal ze proberen om hem toch zover te krijgen om met haar plannetjes mee te doen door zich uitdagend te kleden of net een knoopje minder te sluiten. Ondergoed laat ze vaak achterwege en ze schroomt ook niet haar jurkje helemaal open te trekken om Suske verlekkerd naar haar borsten te laten kijken en als zelfs dat niet helpt zijn het haar vingers wel waarmee ze achteloos rondjes om haar tepels draait of zachtjes over haar poesje wrijft. Het is dan ook zo dat ze hem doorgaans wel genoeg kan opgeilen om haar zin te krijgen en dat ze elkaar even later aan het verwennen gaan.

Suske en Wiske -(parodie)- De Heerlijke Honderdste_S

Suske en Wiske -(parodie)- De Heerlijke Honderdste_S

Gezien naakte lichamen hier meer regel dan uitzondering zijn hoeven er ook geen bedekkende bordjes over borsten en andere delen gehangen te worden. Hier mag voor de heerlijke honderdste gewoon open en bloot geposeerd worden en ze zijn er dan ook helemaal klaar voor. Suske heeft al wat aan de tepels van Wiske gezogen waardoor die nu lekker hard zijn en Wiske heeft met wat tedere kusjes op de juiste plek haar geliefde speelgoed al rechtop in stelling gekregen.

De stemming is nu toch gezet en een stoeipartij is wat volgt maar ook tijdens de seks mogen we er bij blijven. Suske heeft er niet zo’n probleem mee als men kijkt naar hoe Wiske haar lippen om zijn eikel legt en hem af gaat zuigen waar zij het alleen maar extra spannend vindt als ze wordt bekeken terwijl iemand z’n lusten op haar botviert en haar neemt tot ze is klaargeneukt.

Als Suske al spuitend zijn zaad heeft laten slikken en we Wiske kronkelend aan haar orgasme hebben zien komen is het gedaan. Zo gaat dat bij ‘Nasty Comics’.

(drawing by I.A. 2014)

Vandaag 1 keer bekeken (3.721 totaal)
Deel dit / Share this
0
1

2 reacties

  1. Foky schreef:

    Suske heeft een zeer gaaf topje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *