Wiske’s nieuwjaarsjurkje

Bijna zijn er wederom 365 dagen afgeteld. Het jaar 2024 is in zicht en Sidonia wil dat ze gezamelijk de beste wensen gaan geven. Een eenvoudige foto van het groepje bij elkaar lijkt haar wel voldoende. Wiske had er eigenlijk nieuwe kleren voor aan willen schaffen maar tante vindt dat niet nodig. Ze heeft genoeg witte jurken die ze aan kan trekken.

Daar had ze wel een punt maar de jurk die Wiske koos was nu niet precies wat ze bedoelde. Het was er eentje van jaren geleden waar ze al lang uit was gegroeid maar al die tijd had bewaard.

Suske en Wiske -(parodie)- Wiske's nieuwjaarsjurkje_S

Suske en Wiske -(parodie)- Wiske’s nieuwjaarsjurkje_S

Het gezelschap keek wel even raar op toen ze in het uiterst kleine jurkje verscheen waarmee ze nauwelijks iets verborgen kan houden. Sluiten kon ze het niet meer en zonder enig ondergoed liet ze niets over tot de verbeelding. Met de tepels vrolijk vooruit gaat ze uitdagend voor Lambik en Jerom staan die niet om de blote billen heen kunnen die onder het veel te korte kleedje vandaan komen.

Sidonia moet er stiekem wel om lachen nu ze ziet dat er zelfs haar poesje voor heeft geschoren. Ze had al wel op een guitenstreek gerekend maar niet dat ze zich zo bloot zou geven. De gladde lipjes zijn ook Suske niet ontgaan die dat wel eens nader zou willen bekijken. Nadat de foto is genomen neemt hij Wiske dan ook mee naar zijn kamertje en het zal geen foto zijn die hij gaat nemen…

(drawing by I.A. 2023)

Suske en Wiske - Van ganser harte schets

Suske en Wiske – Van ganser harte schets

Vandaag 1 keer bekeken (3.831 totaal)
Deel dit / Share this
0
6

5 reacties

 1. Airgyronef schreef:

  Ik benieuwd of Suske dan vlug zijn kleurpotlood te voorschijn zal halen?
  Of dat hij liever een rustig voorspel verkiest?
  In ieder geval erg bedankt voor het zicht door dit mooie venstertje naar het nieuwe jaar.

  • Bob F schreef:

   Z’n potlood zal er vast aan te pas komen, al is het dan niet om te kleuren of tekenen…

  • savio schreef:

   Ik denk dat hij haar eerst een goed voorspel zal geven (haar tieten een goede massage geven en dat hij eerst met haar kutje speelt, waaronder het likken), voordat hij zijn potlood tevoorschijn haalt. Ik neem aan dat Wiske ook eerst hiermee aan de haal gaat, voordat deze in haar verdwijnt.

 2. jkooistra schreef:

  Hmm geen foto. Dus een leuk filmpje? XD

  De beste wensen voor 2024!

 3. William V schreef:

  mooie herwerking Bob, … zij het al dan niet voor suske om met echte kleurpotloden te gaan kleuren 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *