Geile grappen van de Miekes

In het jaar 1968 verscheen album 35 van de Jommeke-reeks met de naam “Gekke grappen”. Geen echt avontuur maar allemaal korte sketches van een pagina lang die stammen uit de tijd voordat de eigenlijke reeks was gestart.

Jommeke - Gekke grappen (fragment 2)

Jommeke – Gekke grappen (fragment 2)

In 2019 werd het volledig hertekend met een oudere Jommeke.

Jommeke - Gekke grappen (fragment 1)

Jommeke – Gekke grappen (fragment 1)

Wat minder bekend is de strip van de Miekes die een soortgelijk album hebben gemaakt en ook dit is geen lang avontuur. Het is een samenvatting van de grappen die de tweeling samen uithalen. Iedere pagina is gevuld met weer een nieuwe belevenis waar ze zelf altijd het meeste plezier hebben.

Miekes -(parodie)- Geile grappen schutblad_S

Miekes -(parodie)- Geile grappen schutblad_S

Op allerlei plekjes halen ze kattekwaad uit die eigenlijk niet door de beugel kan. De eerste bladzijde speelt zich af in de tuin en laat direct al zien dat niemand veilig is voor de activiteiten die ze ondernemen.

In bikini liggen ze in de zon en houden totaal geen rekening met de aangrenzende straat als ze ineens besluiten om topless te gaan. Als de blote borsten eenmaal de gewenste aandacht hebben gekregen worden ook de broekjes uitgetrokken om de geile grap voort te zetten. Verbaasde passanten zien de onschuldige meisjes met elkaar gaan spelen en zijn sprakeloos als het naakte tweetal elkaar vingerend klaar laat komen.

Miekes -(parodie)- Geile grappen_S

Later in het album worden ook Jommeke en Filiberke slachtoffers van de geile grappen en één hoofdstuk beslaat zelfs meerdere pagina’s omdat het volledige seksexperiment anders niet samen was te vatten. Hierin wisten ze de slapende knapen midden in de nacht heel voorzichtig van de pyjama’s te ontdoen en aan hun bedden vast te binden. Door de pikken zachtjes te strelen werden ze wakker gemaakt en schrokken zich een hoedje toen ze de zusjes naast de bedden zagen staan waar ze met een stijve lul op lagen.

De meiden vonden het wel grappig om uit te gaan vinden wie van de twee het snelst klaar kan komen en nemen ieder een paal in de hand. Met een reeks van snelle rukjes worden de jongens afgetrokken en is het Jommeke die als eerste ligt te spuiten. Filiberke volgt een penislengte later maar een enkele trekbeurt zegt niet veel. Aangemoedigd door de meiden die uit de kleren gaan komen de pikken weer omhoog voor nog een poging.

In plaats van te gaan trekken buigen ze voorover en nemen elk een groeiende paal in de mond. Vastgebonden aan het bed kunnen de vermoeide jongens nergens heen en zijn overgeleverd aan de blote Miekes die ongenadig zullen gaan pijpen tot beiden compleet zijn afgezogen.

Jommeke kan zich deze keer net lang genoeg inhouden want Rozemieke is de eerste die slikkend als een dorstig katje het zaad uit Filiberke’s lul zuigt. Meteen daarop speelt ook Annemieke het klaar die zich hoestend en proestend verslikt door het onverwachte gespuit uit de stramme pik.

Uitgeput liggen de jongelingen bij te komen maar er wacht hen nog een laatste grap waarvoor de poedelnaakte tweeling plaats neemt op de bedden. Spelend met elkaars tieten zitten ze op de buiken van de knapen maar verplaatsen zich stukje bij beetje naar achter. Jommeke en Filiberke kunnen niet om de zwellende tepels heen die door de wrijvende meisjes steeds harder worden. Als die fier rechtop staan gaan de kontjes van de meiden even omhoog om zich op de lusteloze piemels van de jongens te laten zakken die ze met een zacht kreuntje tussen de lipjes door laten glijden.

Opgewonden doordat Annemieke op de stijve tepels van haar zusje gaat zuigen voelen de grietjes de lust wederkeren door de groeiende pikken die hun genotsgaatjes strak zetten. Alsof het een wedstrijd is begint de tweeling op en neer te wippen met als doel het seksliefje zo snel mogelijk naar een orgasme te neuken. Dat valt niet mee nu ze Jommeke en Filiberke al twee keer hebben laten komen maar ze geven niet op!

Hijgend berijden ze de knapen die ze aan het bed gebonden hebben maar omdat die het langer volhouden dan verwacht gaan ze nu zelf aan een climax komen. Met het nodige gekreun zijn beide Miekes klaar aan het komen terwijl ze onverstoord door blijven neuken tot een spuitende pik de kutjes gaat vullen.

Het heeft drie orgasme’s moeten duren maar uiteindelijk lukt het Annemieke om Filiberke weer als eerste klaar te laten komen. Een ietsje later is ook Jommeke zo ver en nadat de gewillige Rozemieke haar natte pruimpje vol heeft laten pompen is het tijd om de jongens los te maken. Die zien de grap er wel van in dat de blote zusjes dat met volgespoten kutjes doen en druipend zaad langs de benen.

Een boordevol album over de buitensporige perikelen van een zedeloze tweeling die op uitermate gewaagde plekjes doorlopend de gaatjes vullen.

(drawing by William V. & I.A. 2022)

Vandaag 1 keer bekeken (1.835 totaal)
Deel dit / Share this
0
4

3 reacties

 1. savio schreef:

  Dankzij deze geile grappen, zijn ze lekker ondeugend en behoorlijk hitsig 😀

  • William V schreef:

   Eigenlijk waren ze dat stiekem al een heel lange tijd, maar nu wordt het allemaal eens duidelijk op een rijtje gezet in de geile grappen 😀

 2. William V schreef:

  Bedankt voor het posten, Bob ! En ja, zo’n verhaal is onmogelijk om het in 1 pagina met een paar prentjes samen te vatten 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *