Smurfin in het wild

Tegenwoordig gaat het niet meer op maar tot een paar jaar geleden was ze het enige meisje tussen 100 mannelijke smurfen, als we tenminste over een geslacht kunnen spreken want daar is nog steeds een beetje onduidelijkheid over.

Smurfen - Het ei en de smurfen (fragment 1)

Smurfen – Het ei en de smurfen (fragment 1)

Nummer 100 was een geval apart want het is het spiegelbeeld van Smurffatje dat weer werd gespiegeld toen het tot leven kwam. Dat was nog voor hij die bloem op zijn muts had en Gargamel een Smurfin had gebrouwen.

Smurfin werd omgetoverd zodat ze overliep van de kwade naar de goeie kant en was toen in principe de 101ste smurf. Door haar kleine witte jurkje is ze makkelijk te herkennen tussen al die blauwe mannetjes, al draagt ze die niet altijd. Van tijd tot tijd doet ze opmerkelijke uitspraken zoals in “De baby-smurf”, waar ze vraagt of er iemand haar eieren stijf wil kloppen.

Smurfen - De baby-smurf (fragment 2)

Smurfen – De baby-smurf (fragment 2)

In “Het smurfenparadijs” lijkt ze op een onderonsje te zinnen met een andere smurf waarmee ze naar een rustig plekje kan gaan om te zonnen.

Smurfen - Het smurfenparadijs (fragment 1)

Smurfen – Het smurfenparadijs (fragment 1)

Om zich te camoufleren moeten ze in “De wilde smurf” allemaal uit de kleren, zo ook Smurfin, die dat wel exotisch vindt.

Smurfen - De wilde smurf (fragment 1)

Smurfen – De wilde smurf (fragment 1)

Die jurk draagt ze in haar vrije tijd overigens maar weinig. Een boswandeling doet ze doorgaans in een topje en een rokje. Het zonnen in de tuin wordt gedaan in bikini en zwemmen doet ze in een klein strak badpakje.

In de keuken neemt ze het niet zo nauw waar ze nog wel eens met blote borsten vertoeft omdat ze naast een kort schortje helemaal niets heeft aangetrokken. Voor het smurfenvolkje baart ze op het strand het meeste opzien omdat ze daar genoegen neemt met een paar slippers. Het blijft dan niet bij de blote tieten want ze paradeert er het liefst volledig naakt.

(drawing by I.A. 2023)

Vandaag 1 keer bekeken (2.688 totaal)
Deel dit / Share this
0
4

3 reacties

  1. William V schreef:

    Mooie prentenreeks Bob ! zo krijgen we nog smurfin haar ganse (smurfenmini) kleerkastje te zien :Ds

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *