De zomer door met Jommeke

Van 2002 t/m 2007 verscheen er jaarlijks een “Jommekes zomeralbum”. Naast stripverhaaltjes van Jommeke en anderen waren er ook spelletjes, moppen en puzzels in te vinden. De voorkant van de 2005-uitgave wordt gesierd door een vlot met daarop alle hoofdfiguren.

Jommeke - Jommekes zomeralbum 2005 (fragment 1)

Jommeke – Jommekes zomeralbum 2005 (fragment 1)

Niemand die weet waar ze naar onderweg zijn maar het ziet er wel gezellig uit. Het was zelfs voor herhaling vatbaar want ze hebben het tochtje onlangs nog eens overgedaan met de bedoeling om een vernieuwde gelimiteerde uitgave te gaan maken.

Over de start van de tocht valt weinig te zeggen, behalve dan dat het ontzettend warm is. In open water met zoveel zon is zonnebrandcrème onmisbaar. Ze hadden zich dan wel goed ingesmeerd maar dat moet na een poosje wel herhaald worden. Daar waren ze op voorbereid en Rozemieke pakt de fles er bij voor wat extra bescherming. De rug is altijd lastig dus die laat ze aan Annemieke over.

Het gaat niet helemaal als voorzien want ze blijft met een vinger achter het bikinitopje haken dat als een elastiekje wegspringt en op Filiberke’s schoot belandt. De Miekes kunnen wel lachen om de verschrikte blikken van de jongens maar Rozemieke zit er niet zo mee dat ze het topje kwijt is tot er een paar handen onder haar armen door steken.

Jommeke -(parodie)- Jommekes zomerscrotum

Jommeke -(parodie)- Jommekes zomerscrotum

Strelend over de zijkanten van de borsten gaan die steeds verder naar voor want Annemieke zal het niet bij enkel de rug gaan laten! Voordat ze de handen overvloedig vult met crème trekt ze haar eigen bikini uit waarna ze Rozemieke’s tieten beet pakt om ze uitgebreid in te gaan smeren. Jommeke en Filiberke kijken de ogen uit als Rozemieke haar blote boezem ongehinderd laat masseren door het naakte zusje.

De roze knopjes zijn geen partij voor de blote Annemieke die de zwellende tepels meedogenloos bespeelt om ze op te laten richten. Dan keert Rozemieke zich om en gunt de jongens even een blik op haar enorme stijve knoppen die recht vooruit wijzen alvorens ze door het zusje in de mond worden genomen. Wat Jommeke en Filiberke er van vinden dat ze Annemieke onbeschaamd op haar harde tepels laat zuigen is wel duidelijk maar Rozemieke heeft een nog stouter spelletje in gedachten.

Ze stapt uit haar broekje om omgekeerd op Annemieke te gaan liggen van wie ze de knieën uit elkaar drukt. Zonder aarzelen steekt ze de tong tussen de gespreide benen en likt voorzichtig langs de strakke lipjes. Als antwoord voelt ze een gekriebel aan haar klitje van een tong waarmee ze zelf verwent zal gaan worden.

De naakte meiden houden zich niet in en liggen niet veel later hijgend op het vlot te genieten van het spelletje dat ze samen spelen. Dat de jongens nergens heen kunnen malen ze niet om. Die kunnen niet anders dan met ongeloof de beffende tweeling bekijken die elkaar hevig kreunend naar een orgasme likken.

Hoewel ze liever hadden meegedaan is het voor Jommeke en Filiberke niet echt een straf om te zien hoe de Miekes elkaar heerlijk klaar laten komen.

Jommeke -(parodie)- Jommekes zomeralbum 2005_S

Jommeke -(parodie)- Jommekes zomeralbum 2005_S

De seksspelletjes maken wel dat het helaas een gelimiteerde uitgave zal gaan worden. Met extra verhalen als “De palende ridder”, “Op z’n zeehondjes wippen” en “Filiberke’s botermelktentje” is dat wellicht de betere keuze.

(drawing by William V. & I.A. 2023)

Vandaag 1 keer bekeken (2.153 totaal)
Deel dit / Share this
0
3

1 reactie

  1. William V schreef:

    Haha 😀 … wat een verhaal errond ! leuk bedacht Bob !!
    Dat hakende vingertje zal zeker en vast niet helemaal per ongeluk geweest zijn 😉
    Bedankt voor de post, Bob !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *