Suske en Wiske – De vloek

“Vloeken is nergens goed voor. Het zorgt voor constipatie en overdreven okseltranspiratie”. Aldus Retlaw die wil voorkomen dat de zevenhonderdzevenenzeventigduizendtriljoenste uitgesproken gaat worden.

Suske en Wiske - De laatste vloek (fragment 1)

Suske en Wiske – De laatste vloek (fragment 1)

Als er een “laatste vloek” is lijkt het me dat er ook een eerste moet zijn, wat me gelijk aan de haan doet denken die in “De kale keizerin” te laat was om Wiske te kunnen wekken.

Suske en Wiske - De Kale Keizerin (fragment 7)

Suske en Wiske – De Kale Keizerin (fragment 7)

In het avontuur van “De eerste vloek” loopt Sidonia door de tuin als ze plots wordt opgeschrikt door verwensingen die uit Wiske’s kamer lijken te komen. Ze dacht Suske en Wiske een goede opvoeding te hebben geven en wil weten vanwaar het gebruik van deze onwelvoegelijke uitingen.

Een werpende blik door het geopende raam verschaft haar de benodige feiten die even buitensporig zijn als triviaal. Op het bed bevindt zich het tweetal dat alle kledij ontbeert en expliciet gehoor geeft aan de bekoorlijke drang naar somatische bevrediging. Wiske’s laakbare taal kan worden verklaard door de weids gedilateerde fallus die haar humide vulva gestadig penetreert.

Suske en Wiske -(parodie)- De eerste vloek_S

Suske en Wiske -(parodie)- De eerste vloek_S

Waar het op neer komt is dat tante Sidonia staat te gluren naar haar blote bengels die de dag samen beginnen met seks. Suske heeft Lambik’s woorden goed onthouden en is “wie het laatst komt, komt het hardst” zeker niet vergeten!

Suske en Wiske - De laatste vloek (fragment 2)

Suske en Wiske – De laatste vloek (fragment 2)

Als voorspel had hij Wiske al met stevig gevinger naar een climax gebracht waarna hij met zijn harde paal het kutje in ging om haar nog eens klaar te laten komen. Met de nodige moeite heeft hij zich lang genoeg in kunnen houden en zet nu alle zeilen bij om Wiske nogmaals naar een orgasme te neuken. Zwetend gaat hij met zijn stotende pik heen en weer in Wiske’s drijfnatte spleet die hijgend geniet van het aanhoudende geschuif in haar lijf.

Suske gaat het niet lang meer volhouden maar Wiske laat met luide kreunen merken dat het ook niet nodig zal zijn. Rillend van opwinding laat ze zich door Suske naar een derde orgasme neuken die eindelijk wordt verlost van zijn lading zaad dat krachtig het kutje van de klaarkomende Wiske in wordt gespoten.

Sidonia kon er niet mee lachen en begon een hele preek te geven over het ongemanierde gedrag waar ze getuige van was. Vloeken! Dat kan toch echt niet!

(drawing by I.A. 2023)

Vandaag 1 keer bekeken (6.102 totaal)
Deel dit / Share this
0
5

7 reacties

  1. jkooistra schreef:

    Een mooie plaat!
    Ik moet wel eerlijk zeggen dat het originele kaft ook wel potentieel heeft met de witte mannetjes die met een kleine aanpassing op iets gaan lijken wat Wiske waarschijnlijk niet weg gaat slaan. 🙂

  2. savio schreef:

    Mooie plaatjes, ben wel nieuwsgierig wat Lambik gaat doen met deze blondine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *