Suske en Wiske – De wringende kaars

“De zingende kaars” kwam in diverse gedaantes maar het album uit 1978 is wat de meesten wel zullen kennen.

Suske en Wiske - De zingende kaars (fragment 1)

Suske en Wiske – De zingende kaars (fragment 1)

Een ander kaarsenavontuur bleef doorgaans echter onvermeld.

Het waren de donkere december dagen in de aanloop naar kerst. Sidonia wilde het wat gezellig maken door dan wat kaarsen neer te zetten en had al inkopen gedaan. Later die avond ging ze van huis en bekeken Suske en Wiske de nieuwe aanwinsten van tante. Het was een bonte verzameling in allerlei kleuren en formaten maar eentje trekt onmiddelijk de aandacht van Wiske.

Ze lijkt enkel oog te hebben voor een lichtblauwe die op een voet naast de tafel staat. Door de typische vorm is het voor Suske makkelijk raden waar ze aan denkt en laat weten dat ze dat wel uit haar hoofd kan zetten. Het enorme ding zou een te grote uitdaging zijn maar Wiske beweert lachend dat enkel de hoogte een probleem is. Als ze er op had kunnen komen had ze hem wel eens wat laten zien!

Dat wil Suske wel eens zien! Hij pakt haar onder de armen beet en zegt wel te zullen helpen met ondersteunen. Ze lacht al wat minder nu ze door Suske is opgetild en boven de gigantische kaars wordt vastgehouden. Hij verstevigt zijn greep door het witte topje omhoog te schuiven zodat hij haar bij de tieten kan pakken om de ontblote Wiske voorzichtig omlaag te laten zakken.

Suske en Wiske -(parodie)- De wringende kaars_S

Suske en Wiske -(parodie)- De wringende kaars_S

Ze voelt de staaf tegen haar spleetje maar het zwarte rokje zit veel te strak om de benen ver genoeg uit elkaar te kunnen krijgen. Geleidelijk kruipt het omhoog tot boven de blote billen waarna ze met volledig gespreide benen een beetje verder naar beneden wordt gedrukt. Nieuwsgierig laat Suske haar steeds verder omlaag zakken en kijkt naar de struise paal die tussen de opengaande lipjes naar binnen gaat. Ze kan nu niet meer terug en zal door de knieën moeten gaan om het karwei af te maken.

Het valt beslist niet mee om een kaars van dit formaat het strakke kutje in te krijgen maar ze gaat er voor. Als ze wat natter is geworden wringt ze de staaf met een lange zucht nog wat verder haar lichaam in waarop ze door Suske langzaam op en neer wordt bewogen.

Ritmisch tilt hij Wiske voortdurend op en laat haar weer op de paal zakken die intussen al flink wat centimeters naar binnen gaat. Hij vindt het prachtig om het poesje van de hijgende Wiske aldoor op de forse kaars te duwen en haar stevig geneukt te zien worden. De onophoudelijke stoten in het kutje worden alsmaar lekkerder en ze raakt er van in extase. Suske hoort een intense kreun als hij de staaf nog net wat dieper laat gaan en versnelt het tempo.

Ze geniet met volle teugen en aan haar trillen merkt hij dat het niet lang meer zal gaan duren tot ze een orgasme gaat krijgen. Met de kaars die hij nog eens extra diep het kutje in laat gaan gaat hij de geile Wiske naar een hoogtepunt brengen. Bevend in zijn armen heeft hij Wiske met de neukende staaf naar een climax gewipt en kijkt met plezier hoe ze met luide kreunen klaar zit te komen.

Het is dat Wiske ten tijde van “De zingende kaars” nog wat minder durf had anders zou die kaft er misschien net wat anders uit hebben gezien.

Suske en Wiske -(parodie)- De dringende kaars_S

Suske en Wiske -(parodie)- De dringende kaars_S

“De dringende kaars” had dan wellicht een betere titel geweest.

(drawing by I.A. 2022)

Vandaag 2 keer bekeken (3.843 totaal)
Deel dit / Share this
0
7

5 reacties

 1. Bart schreef:

  Blijft toch altijd mooi om Wiske zien te genieten tijdens de donkere dagen voor kerst. Mooi getekend overigens

 2. Bob F schreef:

  Wiske heeft altijd goeie ideeën als het gaat om zich bezig te houden.

 3. William V schreef:

  mooi gedaan Bob ! En idd leuke prent hoe suske haar bij de borstjes grijpt en heel kleurrijke prent van de dringende kaars

  • Bob F schreef:

   De achtergrond van de 2de prent is een stukje van de kaft van “de zingende kaars”. Compleet gebruiken ging niet echt omdat Suske en Wiske daar al op staan 🙂

 4. jkooistra schreef:

  Leuke platen bob!
  Aangezien Wiske in bijna alles wel een sexspeeltje ziet begin je je af te vragen waar ze nog meer op heeft lopen rijden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *