Pippi’s Halloween 2022 (deel 3)

Verleidelijk en sensueel lonkt ze uitdagend naar de op spooktocht zijnde voorbijgangers. Haar blik verraadt de duivelse ideeën die ze met hen zou kunnen uitspoken want het is tenslotte niet voor niets halloween.

De meeste buurtgenoten weten van Pippi’s capriolen en zijn de rare kuren wel gewoon. Ze zagen haar al eerder met ontblote borsten in de voortuin verschijnen maar ze heeft nu bijna helemaal niets meer aan! Met enkel de kousen en een paar laarzen ligt ze nagenoeg naakt te wachten op “trick-or-treat-ers” die het aandurven om Spookhuis Kakelbont te benaderen.

Pippi Langkous -(parodie)- Halloween 2022 (3)

Pippi Langkous -(parodie)- Halloween 2022 (3)

Spelend met de harde tepels van haar blote tieten weet ze enkele liefhebbers te strikken die een spannende “treat” wel kunnen appreciëren. De nacht was lang voor Pippi maar heeft van begin tot eind hijgend en kreunend liggen te genieten in de tuin van deze hete helse halloween.

(drawing by William V, 2022)

Vandaag 1 keer bekeken (1.299 totaal)
Deel dit / Share this
1
3

5 reacties

 1. jkooistra schreef:

  Een prachtige set platen William!

 2. Daniel Moreno schreef:

  Waar kan ik deze comics kopen?

  • Bob F schreef:

   Ik mag hopen dat ze nergens te koop zijn want dat is zonder onze toestemming beslist niet toegestaan. Je kan ze wel printen voor eigen gebruik.

  • William V schreef:

   En een custom 3Dprent op aanvraag kan altijd .. een ganse comic is echter een tikkeltje te tijdvrovend…:D
   Stuur me gerust een PM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *