Jommeke – Geneuzel over neuken

Theofiel hakt niet alleen hout maar ook zijn neus. In 1968 moet hij het in “Neuzen bij de vleet” even zonder volledige snuffelaar zien te stellen maar dankzij Gobelijn is die snel weer gegroeid. En hoe!

Jommeke - Neuzen bij de vleet (fragment 1)

Jommeke – Neuzen bij de vleet (fragment 1)

Hij was zelf niet eens de eerste die het in de gaten kreeg want het was Marie die met het overmaatse reukorgaan werd geconfronteerd.

Jommeke - Neuzen bij de vleet (fragment 2)

Jommeke – Neuzen bij de vleet (fragment 2)

Wat vond ze het jammer dat die vervorming niet wat lager op zijn lichaam had plaatsgevonden want dan had ze er zelf nog een hoop lol aan kunnen beleven.

Dat zou ook niet voor het eerst zijn maar het verhaal rondom een soortgelijk incident is nooit gepubliceerd. Net als bij de neuzen was het groeifenomeen hier al net zo besmettelijk met het verschil dat het toen niet in het gezicht zat maar in de broeken van de mannen. Door een onverklaarbare reden werden die ineens veel te strak omdat er na enige groeispurten niet genoeg ruimte overbleef. Riemen sprongen los en ritsen werden losgetrokken om plaats te maken voor de enorme vleesknuppels die een weg naar buiten zochten.

Tot hier aan toe vonden de dames het nog wel lollig maar daar kwam verandering in toen bleek dat professor Gobelijn geen middeltje gevonden kon krijgen om het op te lossen. Hij kwam tot de conclusie dat de natuurlijke manier de enige remedie was om er vanaf te kunnen komen. Omdat Marie dat niet allean af kon had hij de hulp van de Miekes ingeroepen.

Aangekomen bij het huis van Jommeke was het ze meer dan duidelijk wat er aan de hand was en twijfelden geen moment. Filiberke had de tweeling al aan zien komen die onmiddelijk uit de kleren ging en poedelnaakt over het tuinhekje kwam geklommen.

Jommeke -(parodie)- Neuken in de spleet_S

Jommeke -(parodie)- Neuken in de spleet_S

Net als Marie weten ze hoe ze dit ongemakje op kunnen lossen en vleien zich neer op het versgemaaide gazon. Voor Annemieke is het een leuk verzetje want die windt er geen doekjes dat ze het gewoon lekker vindt om seks met Jommeke te hebben. Rozemieke is dan wel wat terughoudender maar tegelijk ook nieuwsgierig naar die enorme pik van Filiberke. Om er achter te komen wat hij daar allemaal mee kan gaat ze met wijd gespreide benen uitnodigend op haar rug liggen.

Braaf liggen de blote zusjes naast elkaar op het gras te wachten op dat lekkere gevoel dat hopelijk zal gaan komen. Gewillig laten ze zich door de jongens neuken die hun uiterste best doen het gezwollen lid weer in het gareel te krijgen. Ook Marie is er druk mee en zit stevig op de staaf van Theofiel te hoppen om te kijken of ze die klein kan krijgen.

Intussen ziet ze dat de Miekes al met flink gekreun klaar liggen te komen maar de symptomen zijn hardnekkiger dan gedacht. De natte spleetjes blijven nog even bezet want het is allesbehalve gedaan met de seks. Dat weet ook Marie want hoewel ze kirrend een orgasme zit te krijgen voelt ze aan het formaat van de pik in haar lijf dat ze nog even vol zal moeten houden.

Met het nodige gehijg en gekreun worden de zwetende dames voortdurend in de spleet geneukt en na een tijdje blijkt dat het toch niet voor niets is geweest. De jongens hebben de Miekes er wel 5 keer voor naar een climax moeten neuken maar komen bij het 6de orgasme uiteindelijk zelf ook klaar. Als ze de tintelende kutjes van de klaarkomende Annemieke en Rozemieke eenmaal vol hebben gespoten is het over en uit. Voor Theofiel geldt hetzelfde en nadat de gillende Marie zich herhaaldelijk naar een orgasme heeft gewipt voelt ook zij een lading zaad haar lijf in komen waarna het allemaal gedaan is.

Het enige wat ze zich afvragen is waarom ze dit eigenlijk niet vaker doen maar een ieder denkt voor zichzelf dus veel zal er niet veranderen.

(drawing by I.A. 2022)

Vandaag 2 keer bekeken (3.962 totaal)
Deel dit / Share this
1
3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *