Pippi’s Halloween 2022 (proloog)

Halloween is iets dat allesbehalve onopgemerkt blijft in en om Villa Kakelbont. Dit keer een griezelig kunstwerk van Pippi Langkous met de reden hoe ze daar toe kwam. Daarnaast waren we getuige van haar uitbundige halloweenavontuur dat door William nauwkeurig werd vastgelegd in drie delen.

Pippi Langkous -(parodie)- Halloween 2022 proloog

Pippi Langkous -(parodie)- Halloween 2022 proloog

Ook zo benieuwd naar Pippi’s perikelen onder de sterrenhemel? De komende drie dagen een beknopt overzicht van haar speelse en luchtige nacht in de voortuin waar bijzonder weinig textiel aan te pas kwam.

(drawing by William V, & I.A. 2022)

Vandaag 1 keer bekeken (846 totaal)
Deel dit / Share this
0
3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *