Pippi’s Halloween 2022 (deel 1)

Meneer Nilsson, het doodskopaapje. Pippi was er verzot op toen ze klein was.

Pippi Langkous - Pippi en Nilsson (fragment 1)

Pippi Langkous – Pippi en Nilsson (fragment 1)

Het is waarschijnlijk de reden dat doodskoppen één van haar bizarre hobbies zijn. Ieder jaar, zo tegen halloween, speelt het weer op. Vorig jaar deed ze in haar blootje een dansje op het kerkhof en nu heeft ze een kunstwerk gebouwd van schedels. Natuurlijk geen echte want de plaatselijke feestwinkel heeft gouden zaken gedaan door haar 300 decoratieve doodshoofden te leveren.

Even romantisch als bizar heeft ze een hart in het halloweenkunstwerk weten te verwerken dat in de voortuin van Villa Kakelbont is geplaatst. Zelfs Klein Witje moest er aan geloven die voor deze gelegenheid is omgedoopt naar Duister Zwartje. Getooid met niets dan twee verschillende broekkousen, laarzen en vlechten geeft ze zich over aan een heerlijk hels genot en hunkert naar een halloween-hoogtepunt.

Pippi Langkous -(parodie)- Halloween 2022 (1)

Pippi Langkous -(parodie)- Halloween 2022 (1)

Passend bij de gelegenheid doet ze dat met een dildo in de vorm van een menselijk bot, zij het dan eentje van plastic. Hiermee geeft ze de mensen van de feestwinkel ook gelijk het antwoord op waarom ze naast 300 doodshoofden ook nog één enkel bot wilde hebben 🙂

(drawing by William V, 2022)

Vandaag 1 keer bekeken (1.500 totaal)
Deel dit / Share this
1
3

11 reacties

 1. William V schreef:

  Dank je voor het posten Bob !!

 2. savio schreef:

  Dit ziet er echt zeer geil uit

 3. Daniel schreef:

  Top weer, deze serie van Pippi ! Al blijf ik ook zeer zeker geïnteresseerd in de getekende Pippi plaatjes…! Hopelijk komen die dus ook weer eens…..

 4. Daniel schreef:

  …..en Annika ook natuurlijk !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *