Stramme, statige, stijve en stotende standbeelden

Sommige gebeurtenissen hebben gevolgen.

Was het nu niet boven de 30 graden en had ze wat aangetrokken zouden we kunnen zeggen dat het Wiske niet in de koude kleren was gaan zitten bij het poseren voor de kalender. Het onderwerp van de maand augustus was “het statige standbeeld” met een stenen ongeklede Lambik waar Wiske het “statige” aardig wist te benadrukken.

Suske en Wiske -(parodie)- De stramme standbeelden_S

Suske en Wiske -(parodie)- De stramme standbeelden_S

De echte Lambik vond het wel interessant om te zien dat Wiske zich zo lekker aan het vermaken was met dat versteende lid maar toch ook wel jammer dat hij er zelf niets aan had. Opgewonden door de hijgende Wiske trok hij zijn kleren uit en ging volledig naakt voor haar staan.

De geile Wiske reageerde onmiddelijk door de lippen tegen de glimmende eikel te drukken om de gezwollen paal haar mond in te laten glijden. Lambik voelde hoe ze zijn harde pik zuigend naar binnen liet gaan en haar hoofd langzaam heen en weer begon te bewegen. Hoewel ze hem zit af te zuigen gaat het geneuk met de stenen paal ook gewoon door.

Suske en Wiske -(parodie)- De stijve stoters_S

Suske en Wiske -(parodie)- De stijve stoters_S

Wiebelend met het kontje geniet ze kreunend van de priemende piemel die ze in haar kutje op en neer voelt gaan en laat Lambik met veel plezier zien hoe ze zich daarmee naar een climax gaat neuken.

Ze weet hem heerlijk te verwennen en nu ze zwetend een orgasme krijgt besluit Lambik om in haar mond klaar te gaan komen. Pijpend op zijn stijve lul laat ze het zaad naar binnen komen en als het langs de lippen naar beneden druipt zijn beiden tevreden.

(drawing by William V. & I.A. 2022)

Vandaag 1 keer bekeken (2.243 totaal)
Deel dit / Share this
0
2

5 reacties

 1. jkooistra schreef:

  Weer een prachtige set plaatjes!
  En toch aardig van Lambik dat hij een stoel heeft gehaald voor Wiske 😉

 2. Bob F schreef:

  Die stoel had ze al, hoor 🙂

 3. William V schreef:

  Heel knappe bewerking Bob ! dank je !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *