Pippi – Een ritje op Witje

Bekend van het omhoogtillen draait ze de rollen ook wel eens om. Dan heeft ze “Kleine Witje” (Lilla Gubben) niet boven het hoofd maar zit er bovenop.

Pippi Langkous - Witje het paard (fragment 1)

Pippi Langkous – Witje het paard (fragment 1)

Paardrijden doet ze graag en trekt er dan ook regelmatig op uit. Waar ze altijd naar uit kijkt is een rustige plek waar verder niemand in de buurt is. Als ze die gevonden denkt te hebben kan ze tenminste gaan doen waar het haar om begonnen is. Ze houdt namelijk erg van de vrije natuur en vindt dat kleren daar geen deel van uitmaken.

Zodra het kan trekt ze het meeste uit en zet de tocht voort in niets dan haar kousen en laarzen.

Pippi Langkous -(parodie)- Een ritje op Witje 3D 1

Pippi Langkous -(parodie)- Een ritje op Witje 3D 1

Zoals altijd probeert ze er weer een onstuimig ritje van te maken want dat gehobbel vindt ze heerlijk. In lichte draf laat ze Witje in het rond huppelen en geniet van de trillende bewegingen tussen haar benen. Als de draf versnelt begint ze langzaam heen en weer te schuiven om het kietelende paardenhaar strelend over haar poesje te laten gaan. Het zachte wrijven is niet tevergeefs want ze weet zichzelf flink op te winden en geeft het paard de sporen.

Pippi’s blote tieten deinen vrijelijk op en neer als ze schuddend zit te genieten van al die hevige bewegingen. Met veel plezier laat ze haar kontje steeds weer omhoog wippen en zit hijgend op de climax te wachten die gaat komen. Door de vele ritjes is Witje al gewend geraakt aan Pippi’s gesteun en gekreun die zwetend op zijn rug zit klaar te komen.

Pippi Langkous -(parodie)- Een ritje op Witje 3D 2

Pippi Langkous -(parodie)- Een ritje op Witje 3D 2

Een enkel orgasme is voor haar niet genoeg en kijkt nog snel even of ze alleen is voordat ze de volgende poging aanvangt. Als ze eenmaal is opgegeild is er geen houden meer aan en hobbelt nog geruime tijd hijgend in het rond om zichzelf klaar te laten komen.

Hoewel Witje het nog heel lang vol kan houden is zelfs het uithoudingsvermogen van de hitsige Pippi eindig die zich na vijf bevredigingen gewonnen zal moeten geven omdat ze echt niet meer kan. Hard treurt Pippi niet want morgen is er tenslotte weer een nieuwe dag om zich helemaal uit te kunnen leven.

(drawing by William V, 2021)

Vandaag 1 keer bekeken (1.990 totaal)
Deel dit / Share this
0
2

7 reacties

  1. Daniel schreef:

    Prachtige plaatjes weer van Pippi ! Ik ben benieuwd naar de getekende stripversie, en naar wat Tommy en Annika in de tussentijd doen……

  2. Barts schreef:

    Normaal heb ik niet zoveel met paarden. Maar om Pipi in haar Eva kostuum op de rug van witje te zien zitten. Word zo’n paard toch een stuk interessanter😜

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *