De paaseieren van Lambik

Met een ei had hij al eerder te maken…

Suske en Wiske - Het zoemende ei (fragment 1)

Suske en Wiske – Het zoemende ei (fragment 1)

…net als Suske, maar dat is niets in vergelijking met het eieravontuur van 2022.

Suske en Wiske - Suskewiet (fragment 1)

Suske en Wiske – Suskewiet (fragment 1)

Het paasfeest is weer in volle gang en zoals gewoonlijk is Wiske weer de eerste die de tuin doorzoekt. Ze heeft weer eens niet de tijd genomen haar kleren bijeen te rapen en draagt zoals altijd helemaal niets dan het mandje waar al enkele gevonden eieren in liggen.

Deze keer was het Lambik die de gekleurde etenswaren had verstopt en hij wilde Wiske wel eens laten schrikken door ineens tevoorschijn te springen in een paashaaspak. Hij weet dat ze het met aankleden niet zo nauw neemt als ze haast heeft maar had op z’n minst toch wel iets van kleding verwacht.

Suske en Wiske -(parodie)- De eieren van Lambik 1

Suske en Wiske -(parodie)- De eieren van Lambik 1

Niet dat hij het erg vindt dat ze de tuin in haar nakie doorkruist. Ze ziet er tenslotte lekker uit en is de reden dat hij zijn plannetje een beetje aan gaat passen. Als ze de volgende verstopplaats nadert komt Lambik achter de struiken vandaan en sluipt met geopende ritssluiting naar haar toe. Opgewonden door de bukkende Wiske die met hangende tieten het ei wil rapen grijpt hij haar blote billen.

Suske en Wiske -(parodie)- De eieren van Lambik 2

Suske en Wiske -(parodie)- De eieren van Lambik 2

Met zijn stijfgeworden lid tussen haar benen schuift hij het kontje wat heen en weer om zijn paal wrijvend langs het poesje te laten gaan. Wiske laten schrikken lijkt te zijn gelukt want ze is als aan de grond genageld. Zonder enige moeite weet Lambik haar op handen en voeten te dwingen zodat hij zijn lustige plannetje kan uitvoeren.

Hij drukt zijn harde pik tegen de strakke spleet waar de smalle lipjes van uiteen gaan als hij voorzichtig Wiske’s lichaam in gaat. Al snel merkt hij dat ze weinig weerstand biedt en schuift zijn grote lul geheel het kutje in om met lange halen heen en weer te gaan. Hij voelt haar steeds natter worden en besluit om de blote Wiske eens een echte stevige beurt te geven.

Suske en Wiske -(parodie)- De eieren van Lambik 3

Suske en Wiske -(parodie)- De eieren van Lambik 3

Het is niet voor niets dat hij dat pak aan heeft en als een geil konijntje begint hij het hijgende meisje steeds sneller te neuken. Happend naar adem moet Wiske het onverwachte gebeuren ervaren dat haar overkomt maar vindt het wel lekker en laat zich dan ook gewillig nemen.

Het omgevallen mandje mag dan wel leeg zijn maar haar sappige kut wacht een ander lot. Kreunend wordt ze door Lambik naar een orgasme geneukt die haar lijf spuitend aan het vullen is met een aanzienlijke hoeveelheid zaad.

Ze is zeer voldaan want voor haar is er niets heerlijker dan de dag te beginnen door klaar te komen in de tuin.

(drawing by William v, 2022)

Vandaag 1 keer bekeken (3.001 totaal)
Deel dit / Share this
0
5

7 reacties

  1. jkooistra schreef:

    Prettig pasen!
    En een prachtige set!

  2. dorus schreef:

    wiske mag mijn eieren ook wel zoeken in de tuin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *