Paaspret met Fanny Kiekeboe

Dit jaar wil ze eens een originele digitale paasgroet brengen, maar ja, hoe pak je dat aan?

Een filmpje met alleen maar een paar pluizige oortjes op je hoofd is echt niet voldoende, zelfs niet met een “vrolijk pasen” lint er bij.

Om het toch een beetje interessant te maken had ze al aardig wat knoopjes van haar bloesje losgemaakt maar het moet wat meer met pasen te maken hebben. Konijnen, hazen, wat scheelt het, een wortel past er wel bij dus gaat ze er eentje halen. Liggend op bed met een peen in de hand is op zich niet zo spannend maar dat zou het zonder dat bloesje wel kunnen worden.

Zonder aarzelen knoopt ze alles los en trekt het uit maar dat is in haar geval niet zo bijzonder. Fanny’s blote borsten waren al wel vaker te zien dus zal ze met wat beters moeten komen. Het meest voor de hand liggende is dat Fanny zich helemaal uit gaat kleden en de paasgroeten in haar blootje overbrengt.

Kiekeboe -(parodie)- Fanny's paaspret 2022_S

Kiekeboe -(parodie)- Fanny’s paaspret 2022_S

Zo gezegd zo gedaan. Ook het rokje gaat uit zodat ze nu poedelnaakt voor de camera ligt.

Een paar eitjes waren ook leuk geweest maar ze kon er in de koeling zo snel geen vinden. Die ze wel heeft zitten aan een kettinkje en werken op batterijen maar door de leuke kleurtjes zijn ze prima te gebruiken met pasen.

Dat het paasgroetfilmpje een hele spannende wordt zal niet over worden getwijfeld. Zeker niet als je het lot van die grote wortel hebt gezien, die ze zonder te eten in zijn geheel naar binnen zal werken. Om nog maar niet te spreken over de orgasmes die de trillende eieren haar gaan geven waarmee uitgebreid geëxperimenteerd zal worden.

(drawing by I.A. 2022)

Vandaag 2 keer bekeken (2.368 totaal)
Deel dit / Share this
0
6

5 reacties

  1. Paaspret met Fanny Kiekeboe - Nasty Comics savio schreef:

    Ik denk dat ze veel plezier aan de wortel zal gaan beleven. Er zullen mensen zijn, die willen weten hoe vruchtbaar ze is (Pasen is van oorsprong het Feest van de Vruchtbaarheid)

  2. Paaspret met Fanny Kiekeboe - Nasty Comics jkooistra schreef:

    Tsja, dat is een heel ander soort eitjes. 🙂

  3. Paaspret met Fanny Kiekeboe - Nasty Comics dorus schreef:

    leuk in houd wel van pasen met Fanny

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.