Paaspret met Fanny Kiekeboe

Dit jaar wil ze eens een originele digitale paasgroet brengen, maar ja, hoe pak je dat aan?

Een filmpje met alleen maar een paar pluizige oortjes op je hoofd is echt niet voldoende, zelfs niet met een “vrolijk pasen” lint er bij.

Om het toch een beetje interessant te maken had ze al aardig wat knoopjes van haar bloesje losgemaakt maar het moet wat meer met pasen te maken hebben. Konijnen, hazen, wat scheelt het, een wortel past er wel bij dus gaat ze er eentje halen. Liggend op bed met een peen in de hand is op zich niet zo spannend maar dat zou het zonder dat bloesje wel kunnen worden.

Zonder aarzelen knoopt ze alles los en trekt het uit maar dat is in haar geval niet zo bijzonder. Fanny’s blote borsten waren al wel vaker te zien dus zal ze met wat beters moeten komen. Het meest voor de hand liggende is dat Fanny zich helemaal uit gaat kleden en de paasgroeten in haar blootje overbrengt.

Kiekeboe -(parodie)- Fanny's paaspret 2022_S

Kiekeboe -(parodie)- Fanny’s paaspret 2022_S

Zo gezegd zo gedaan. Ook het rokje gaat uit zodat ze nu poedelnaakt voor de camera ligt.

Een paar eitjes waren ook leuk geweest maar ze kon er in de koeling zo snel geen vinden. Die ze wel heeft zitten aan een kettinkje en werken op batterijen maar door de leuke kleurtjes zijn ze prima te gebruiken met pasen.

Dat het paasgroetfilmpje een hele spannende wordt zal niet over worden getwijfeld. Zeker niet als je het lot van die grote wortel hebt gezien, die ze zonder te eten in zijn geheel naar binnen zal werken. Om nog maar niet te spreken over de orgasmes die de trillende eieren haar gaan geven waarmee uitgebreid geëxperimenteerd zal worden.

(drawing by I.A. 2022)

Vandaag 1 keer bekeken (4.571 totaal)
Deel dit / Share this
0
6

12 reacties

 1. savio schreef:

  Ik denk dat ze veel plezier aan de wortel zal gaan beleven. Er zullen mensen zijn, die willen weten hoe vruchtbaar ze is (Pasen is van oorsprong het Feest van de Vruchtbaarheid)

 2. jkooistra schreef:

  Tsja, dat is een heel ander soort eitjes. 🙂

 3. dorus schreef:

  leuk in houd wel van pasen met Fanny

  • Barts schreef:

   Ik was eerder niet heel erg geïnteresseerd in de strip reeks Kiekeboe. Maar als ik Fanny zo In volle glorie zie. Denk ik dat ik me toch eens ga verdiepen in deze stripreeks. Mooi gemaakt trouwens

   • Bob F schreef:

    Bij mij kwam de interesse voor de Kiekeboes ook pas ver na die van Suske en Wiske (en na Guust, Lucky Luke, Asterix, Paling en Ko). Zal voor een groot deel geweest zijn omdat je Kiekeboe in NL nu eenmaal niet op iedere straathoek kon krijgen en de rest wel. Datzelfde geldt overigens ook voor Jommeke.

    • Barts schreef:

     Daar heb je helemaal gelijk in. Maar beter te laat dan nooit. Wel lekker om te zien. Ga je ook zoiets moois maken voor kerst en of oud en nieuw? Misschien ook eentje met wiske op een leuke wens kaart?

     • Bob F schreef:

      Voor kerst is er nog een plaat met Suske en een Wiske met paardenstaart en de iets oudere kledingstijl, of wat er tenminste van te zien is.

      Daarnaast heeft William toegezegd ook nog wat in 3D te doen. Wat dat gaat worden is tot nu toe nog een verassing. Wellicht ook nog voor hemzelf 🙂

 4. Barts schreef:

  Ik ben erg benieuwd. Ik zit er namelijk serieus over te denken om zo’n kerstgroet ook daadwerkelijk als een kerstgroet te gebruiken voor een vriend waarvan ik weet dat die dit wel kan waarderen

 5. Barts schreef:

  Als ik zo’n nieuwjaars groet en of kerst wens verzend dan doe ik dat zeker via de post als een echte kaart. Dat vind ik wel zo leuk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *