Sidonia en Wiske als durvende doortrappers

Fietsen is gezond en de reden waarom ze nieuwe rijwielen hebben aangeschaft.

Suske en Wiske -(parodie)- De Durvende Doortrappers (kaft)

Suske en Wiske -(parodie)- De Durvende Doortrappers (kaft)

Sidonia is wat minder fanatiek maar Wiske trekt er sindsdien dagelijks meermaals op uit. Zo vaak zelfs dat tante zich af begint te vragen waar ze toch steeds naar toe gaat. Als ze na een ritje weer thuis komt wil tante toch eens weten waarom ze ineens zo graag gaat fietsen.

Suske en Wiske -(parodie)- De Durvende Doortrappers 3D 01

Suske en Wiske -(parodie)- De Durvende Doortrappers 3D 01

Wiske zegt dat het goed is voor de conditie en dat tante er ook eens wat meer gebruik van moet maken. Daar heeft ze eigenlijk wel gelijk in en kijkt wat twijfelend naar de fiets. Het valt haar op dat er blijkbaar een ander zadel is opgezet en bij het nader bekijken schrikt ze van de bijzondere vorm.

Suske en Wiske -(parodie)- De Durvende Doortrappers 3D 02

Suske en Wiske -(parodie)- De Durvende Doortrappers 3D 02

In plaats van een platte bovenkant lijkt dit model meer op een rubber paal waarvan de afgeronde top recht omhoog steekt! Geschokt komt ze tot de conclusie dat Wiske niet op het zadel zit maar het zadel in haar! Even later ziet Sidonia haar weer vertrekken en heeft nu wel een vermoeden hoe ze het ritje gaat beleven. Het liefst rijdt Wiske door het bos waar ze de meest hobbelige weggetjes kiest. Ze laat zich dan helemaal over de fiere paal zakken om de bobbels in de paadjes het werk te laten doen. Hijgend fietst ze stevig door en geniet met omhoog gewaaide jurk van de schokkende bewegingen die haar lijf doen trillen.

Suske en Wiske -(parodie)- De Durvende Doortrappers 3D 03

Suske en Wiske -(parodie)- De Durvende Doortrappers 3D 03

Ze vindt het heerlijk de ruwe weggetjes te berijden met zo’n dildo diep in haar vochtige kutje en het ritje wordt zuchtend en steunend voortgezet. De intense trillingen zijn genadeloos en zolang ze blijft doortrappen zullen ook de hoogtepunten blijven komen. De hitsige stoten tegen haar klitje zijn overweldigend en belonen haar keer op keer met een zalig orgasme. Eenmaal moe en voldaan van het veelvuldige klaarkomen keert ze weer huiswaarts.

Nu Sidonia weet heeft van Wiske’s plezierende tochtjes kan ze ‘s nachts de slaap niet meer vatten. Aan de ene kant vindt ze het ongehoord dat haar kleine meid zich zo laat gaan maar anderzijds is ze ook een beetje jaloers. Ze moet er niet aan denken om zichzelf al fietsend te bevredigen maar wordt wel geil van het idee. Omdat slapen niet lukt ligt ze tot ongenoegen van Wiske tot in de ochtend met haar “Bik Dick” te spelen.

Suske en Wiske -(parodie)- De Durvende Doortrappers 3D 04

Suske en Wiske -(parodie)- De Durvende Doortrappers 3D 04

Al dat nachtelijke gewoel is voor Wiske de aanleiding om aan een oplossing te gaan werken. De volgende dag is ze zowel vroeg uit de veren als uit de kleren. Ze heeft besloten om ook tante’s fiets aan te gaan passen en wil haar jurk niet vuil maken. Na wat gesleutel staan er nu twee omgebouwde rijwielen in het schuurtje te pronken.

Suske en Wiske -(parodie)- De Durvende Doortrappers 3D 05

Suske en Wiske -(parodie)- De Durvende Doortrappers 3D 05

Een en ander moet nog wel getest worden maar ook daar draait Wiske haar hand niet voor om. Als voorbereiding is het zaak om alles goed te smeren. Likkend aan de rubber knots maakt ze met speeksel het topje wat vochtig en neemt dan de paal in de mond. Langzaam laat ze haar lippen over het ding glijden en pijpt de dildo tot die flink nat is.

Suske en Wiske -(parodie)- De Durvende Doortrappers 3D 06

Suske en Wiske -(parodie)- De Durvende Doortrappers 3D 06

Ze werpt een laatste blik op haar werk en klimt dan op de fiets om zich over de forse knuppel te laten zakken. Geleidelijk aan verdwijnt de dildo in haar lijf en is het moment daar om op en neer te gaan wippen. Bij het grondig uitproberen van de aanpassing blijkt die uitstekend te voldoen. Ze denkt dat tante er wel van onder de indruk zal zijn als ze mee uit fietsen gaat en neukt zich intussen kreunend naar een climax.

Suske en Wiske -(parodie)- De Durvende Doortrappers 3D 07

Suske en Wiske -(parodie)- De Durvende Doortrappers 3D 07

Even later weet Wiske met veel moeite tante te overtuigen de fiets uit te proberen. Die wilde er beslist niet aan beginnen maar heeft het uiteindelijk toch aangedurfd. Met de paal voorzichtig tegen haar poes gedrukt begint ze vertwijfeld aan het ritje met Wiske.

Aangekomen in het bos trekt Wiske spontaan haar kleedje uit en rijdt nu poedeltjenaakt naast de wat beschaamde tante! Voor ze er wat van kan zeggen dient de eerste hobbel zich aan en verschrikt Sidonia als ze het topje van de rubber knots naar binnen voelt gaan. Het weggetje heeft echter vele obstakels en bij iedere bobbel glijdt ze verder over de knuppel tot de dildo haar hele kutje gevuld heeft. Ze kan niets anders dan Wiske gelijk geven die al net zo zit te genieten van de stotende paal in haar lichaam. Kirrend van genot vervolgen ze beiden de stimulerende rit om de klitjes te laten zwellen tot het onvermijdelijke hoogtepunt.

Suske en Wiske -(parodie)- De Durvende Doortrappers 3D 08

Suske en Wiske -(parodie)- De Durvende Doortrappers 3D 08

Net als Wiske kan de hijgende tante er geen genoeg van krijgen en daar de hobbels geen genade kennen blijft ze aldoor klaarkomen. Kreunend laat ze het wiebelende speeltje begaan dat onafgebroken door blijft neuken tot ze weer gillend een orgasme gaat krijgen. Steunend en hijgend van puur genot laten de dames zich helemaal gaan tot ze zijn sufgeneukt en het tijd is voor een korte pauze.

Sidonia verheugt zich al op de onstuimige terugweg en hoopt maar dat die minstens zo hobbelig is.

(drawing by William V, 2021)

Vandaag 1 keer bekeken (2.562 totaal)
Deel dit / Share this
0
3

6 reacties

  1. William V schreef:

    Leuk verhaal errond Bob, Dankjewel 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *