Jommeke en de naakte Miekes

Ruim 10 jaar geleden gebeurde er spannende dingen in de tuin van de Miekes. Dit was in het kort het verhaal.

Het begint met “als ik dit, dan moet jij dat” en “dat durf jij toch niet”. Voor je het weet worden er vestjes en rokjes losgeknoopt en slipjes uitgetrokken en staan Annemieke en Rozemieke met ontblote tietjes en kutje ineens letterlijk voor paal.

Jommeke -(parodie)- De Naakte Miekes_S

Jommeke -(parodie)- De Naakte Miekes_S

(drawing by I.A. 2011)

Maar wat was er nu echt aan de hand?

Het waren de Miekes die zich flink verveelden en op zoek naar wat vertier hadden ze gevraagd of de jongens langs wilde komen. Het was Filiberke die in zijn eentje op kwam dagen want Jommeke was nog even druk en zou wat later komen. Daar wilde Rozemieke niet op wachten want ze was geil dus zei ze Filiberke zijn broek uit te trekken en haar te nemen. Dat liet hij zich geen twee keer zeggen! Nadat Rozemieke uit de kleren was gegaan en wijdbeens op de grond was gaan liggen klom hij er onmiddelijk op om aan de slag te gaan.

Annemieke stond een beetje verloren naar het neukende tweetal te kijken en hoopte maar dat Jommeke wat haast maakte. Toen er met veel gehijg en gekreun werd klaargekomen zag ze hem naderen dus kon ze zelf ook wat lol gaan hebben. Ook hij moest van Rozemieke zijn broek uittrekken maar van wat er tevoorschijn kwam schrok ze toch een beetje.

Jommeke -(parodie)- De Naakte Miekes 2_S

Jommeke -(parodie)- De Naakte Miekes 2_S

Annemieke had zich al uitgekleed en dat was aan Jommeke wel te zien. Ze had niet verwacht dat zijn paal zo ontzettend lang was en is blij dat haar zusje nu aan de beurt is. Die zag er ook tegenop maar nadat Jommeke haar spleetje flink nat had gelikt durfde ze het wel aan. Langzaam maar zeker duwde Jommeke de hele paal in haar kutje en liet die langzaam heen en weer glijden. Hijgend genoot Annemieke van de harde lul die diep in haar lijf zat en wilde alleen maar meer.

Nu had Rozemieke wel spijt dat ze Filiberke voor haar rekening had genomen. Hij had haar heerlijk klaar laten komen maar dat was niets in vergelijking met de beurt die Annemieke krijgt. Die ligt alweer met wijde benen te hijgen en te kreunen als ze door Jommeke voor een derde maal naar een orgasme wordt geneukt en haar kutje uiteindelijk vol spuit.

(drawing by I.A. 2011 / 2021)

Vandaag 1 keer bekeken (4.324 totaal)
Deel dit / Share this
0
5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *