Rubine – Gevonden voorwerp

Het is dat ik er op gewezen werd anders had ik nog steeds niet van het bestaan van dit stripfiguur afgeweten.

Rubine - Serial Killer (fragment 1)

Rubine – Serial Killer (fragment 1)

Uit het penseel van François Walthéry, maar dat is aan de gelijkenis met de stewardess Natacha/Natasja wel te zien. Het tekenen van rondborstige vrouwen is hij gelukkig nog niet verleerd en daar valt ook Rubine onder.

Rubine - Promo (fragment 1)

Rubine – Promo (fragment 1)

Eerst dacht ik nog dat de strips alleen in het frans verschenen maar er blijken ook nederlandstalige uitgaven van te zijn. Ik denk niet dat ze in mijn omgeving te verkrijgen zijn want anders had ik ze al wel eerder opgemerkt. Ook geen idee waar de verhalen over gaan en dus ook niet hoeveel we daar van haar te zien krijgen maar me toch maar gewaagd aan een pikante versie.

Rubine -(parodie)- Gevonden voorwerp_S

Rubine -(parodie)- Gevonden voorwerp_S

Rubine had zich voorgenomen om zich eens lekker te gaan verwennen en met de vibrator al in de aanslag komt ze ineens een voorwerp tegen. Daar is haar trillertje maar kinderspel bij en ze zit dan ook al snel op die enorme dildo op en neer te wippen.

(drawing by I.A. 2018)

Vandaag 1 keer bekeken (1.479 totaal)
Deel dit / Share this
0
1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *