Seksende stripmeisjes

Suske en Wiske - Het Nieuwsblad-Chris Snick (fragment 1)

Suske en Wiske – Het Nieuwsblad-Chris Snick (fragment 1)

Wiske sekst, en dat wil elk stripmeisje.

Fanny kreeg jaren geleden al een cupmaatje meer maar tegenwoordig tellen die van Wiske ook aardig mee. Hoewel het ene stripmeisje het andere niet is hebben Annemieke en Rozemieke ook weinig reden tot klagen. Ook zij hebben intussen een paar borsten ontwikkeld.

De make-over van Suske en Wiske was best ingrijpend: Sidonia kreeg rondingen en ruilde haar saaie kleren in voor een sexy blousje, Jerommeke loopt met zijn hemd open en Suske weet precies hoe hij het zijn vriendinnetje naar de zin kan maken.

Wat ook is veranderd is de manier waarop ze zich gedragen. In “de blote belg” was het Lambik die als enige uit de kleren ging. Toen was het noodgedwongen maar in de vernieuwde avonturen is er van schaamte geen sprake meer.

Suske en Wiske - Jommeke -(parodie)- Seksende Stripmeisjes_S

Suske en Wiske – Jommeke -(parodie)- Seksende Stripmeisjes_S

Seks

Dat Sidonia een boontje heeft voor Lambik laat ze hem maar al te graag merken en schrikt er niet voor terug om met hem het bed in te duiken. En ze zijn niet de enigen die zich bezig houden met deze vleselijke lusten want ook Suske en Wiske hebben elkaar herontdekt.

Het is vooral Wiske bij wie de hormonen op drift zijn geraakt maar met iemand als Suske in huis is het niet lang zoeken om iemand te vinden die haar honger naar seks kan stillen. Daarnaast weet ze ook zichzelf prima te vermaken en zien we haar met enkel een strikje en een trillende vibrator of heen-en-weer gaande dildo tussen de benen.

De Miekes

Het kon niet uitblijven en nu moeten ook de meisjes uit de Jommekereeks er aan geloven. In de vernieuwde verhalen laten Annemieke en Rozemieke zien dat ze een paar gezonde borsten hebben ontwikkeld. Een feit dat weinigen zal ontgaan als ze er ongekleed in rondlopen en dat bloot voor de dag komen is juist wat ze regelmatig moeten doen.

De gerijpte tweeling vindt het niet zo’n probleem om naakt op te treden maar de jongens moesten er toch even aan wennen. Die vonden het aanvankelijk maar niks om uit de kleren te gaan maar ze draaiden al snel bij toen ze het eerste stoeipartijtje met de Miekes achter de rug hadden. Een avontuur dat Jommeke en Filiberke nog lang bij zal blijven want alles werd uit de kast gehaald om de twee te verwennen. De tekstballonnen bleven dan ook leeg want de gevulde monden van de meiden lieten geen ruimte voor dialogen. Zo gaat dat in parodiën. Daar zijn de meiden altijd geil en op zoek naar ongeremde seks met eender wie, al is het met zichzelf.

(drawing by I.A. 2021)

Vandaag 1 keer bekeken (2.952 totaal)
Deel dit / Share this
0
6

5 reacties

 1. lambiorix schreef:

  De Miekes zijn mijn favorieten. Twee schoonheden om bij weg te dromen.

  • savio schreef:

   Persoonlijk vind ik Yoko Tsuno, Sam, Franka of Noortje mooier, met name Yoko Tsuno.
   Wiske, de Miekes, Fanny Kiekeboe, Karlijn en Catootje (Jan Jans en de kinderen) vind ik zelf geen schoonheden. Het moet echter worden gezegd, dat ik sowieso niet op blondines val.

   • Bob F schreef:

    En zo vindt iedereen er gelukkig wat anders van.

    Ik vind het vaak leuker om karakters te zien die nu juist niet van die typische schoonheden zijn. Rondborstige karakters zoals b.v. Roodhaar (van Storm) of Natasja/Natacha zijn voor mij dan ook minder interessant. Die zie je al genoeg met nauwelijks wat van kleren.

    Juffrouw Jannie/Moiselle Jeanne heeft ook bepaald niet achteraan gestaan maar haar karakter is juist zo boeiend. Ze doet zich nogal verlegen voor maar tussen de kaders in de albums valt wel op te maken dat ze geen bezwaar zou hebben als ze uit de kleren moest te gaan.

    Fanny is ook een beetje zo. Die is dan wel sexy en vaak met weinig kleren te zien maar van seks lijkt ze niets te moeten hebben. Des te leuker om Fanny eens wel seks te laten hebben.

    Yoko is een beetje apart. T’is (voor mij) geen typische schoonheid en is ook nooit sexy of geil. Dat maakt een parodie waar ze dat allemaal wel is dus net wat leuker.

 2. William V schreef:

  ik moet zeggen dat deze wiskestijl mij ook minder aanspreekt dan onze ouwe getrouwe wis 🙂 maar dat maakt de parodie natuurlijk niet minder leuk of minder geslaagd ! mooi werkje Bob !

  • Bob F schreef:

   De stijl van de voorgaande Wiske’s bevalt mij ook beter. Nu is het wel zo dat dat voor een deel ligt aan die rare kleren die ze dragen. Mijn variaties verminderen de verschillen met de eerdere stijlen omdat er simpelweg minder kleren gedragen worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *