Keiharde Kastaar

Dit kortverhaal werd in 2012 voorgepubliceerd in een TV-gids. Later, met het 70-jarig bestaan van Suske en Wiske, verscheen “De coole Kastaar”, samen met “Het vurige Vitamitje”, als een album in de buitenreeks.

Suske en Wiske - De Coole Kastaar (fragment 1)

Suske en Wiske – De Coole Kastaar (fragment 1)

Lambik heeft een klusjesbedrijf waar zowel Suske als Kastaar voor werken. Die Kastaar is de leider van een soort bende waar Wiske verliefd op wordt. Op zich niets nieuws want dat zagen we in 1984 ook al in het album “De lieve Lilleham”. In “de keiharde Kastaar” kunnen we zien dat Wiske wel erg ver ging om de liefde beantwoord te krijgen.

Als de twee in een parkje vrijend tegen een boom de tijd doorbrengen slaat Wiske haar slag. Tijdens een langdurige tongzoen ritst ze zijn broek los en pakt zijn pik vast. Terwijl ze haar rokje los maakt beweegt ze haar handje gestaag op en neer tot de paal fier overeind staat.

Suske en Wiske -(parodie)- De Keiharde Kastaar_S

Suske en Wiske -(parodie)- De Keiharde Kastaar_S

Ze grijpt Kastaar stevig vast en tilt de knieën omhoog om haar benen om hem heen te klemmen. Als ze zich omhoog trekt merkt hij dat Wiske geen rokje meer aan heeft. In haar blote billen schuift ze langs zijn been nog wat hoger tot ze het poesje tegen zijn eikel kan drukken. Met de wiebelende Wiske tegen z’n pik knoopt hij haar strakke jasje los om de rondingen te bevrijden.

Zachtjes laat ze haar tieten kneden en zakt voorzichtig een beetje omlaag waarbij ze de paal naar binnen laat glippen. Kastaar voelt het kutje om zijn pik glijden en geniet van Wiske’s klemmende lipjes die langs zijn paal schuiven als ze op en neer gaat wippen.

Kastaar kijkt Wiske in de ogen en ziet haar steeds meer opgewonden raken. Hij ziet het gezicht met de rode wangetjes steeds sneller omhoog en omlaag gaan maar laat zich maar al te graag neuken door dat hitsige grietje. Hij geniet van de lekkere kreuntjes als hij op haar tepels begint te zuigen terwijl ze alsmaar sneller op en neer wipt.

Aan de vernauwde ogen ziet hij dat het hoogtepunt van de hijgende Wiske er aan zit te komen en drukt zijn stijve paal met stevige tegenstootjes diep in haar natte kutje. Langzaam ziet hij haar gezicht vertrekken tot ze de ogen sluit en zich heerlijk klaar laat komen. Kreunend van het orgasme merkt Wiske dat haar inspanningen ook zeer bevredigend waren voor hem als ze het warme zaad in haar lichaam voelt stromen.

(drawing by I.A. 2018)

Vandaag 1 keer bekeken (3.058 totaal)
Deel dit / Share this
0
6

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *