Plezierige Paasdagen met Fanny en Alanis

Lekker warm, zo net voor Pasen. Zo dachten ze er bij de Kiekeboes ook over en hebben het zoeken naar paaseieren enkele dagen vervroegd.

Konstantinopel was aangewezen als verstopper en Alanis mag met Fanny mee op speurtocht. Die werden al vroeg uit bed gehaald om aan de jacht te beginnen en lopen nu samen in hun nachtkleedjes door de tuin. Omdat ze de eieren zomaar konden zien liggen dachten ze dat hij niet veel moeite gedaan had maar daar was het Nopel ook niet om te doen. De meisjes hadden het niet in de gaten maar hij was niet vergeten dat het 1 april was en had een extra verrassing toegevoegd.

De meiden horen de hele tijd wel wat gezoem bij de boom in de tuin maar hebben geen idee waar het geluid precies vandaan komt, totdat ze omhoog kijken. Aan een tak hangt een trillende vibrator vrolijk heen weer te schommelen in de wind met de weggedoken Nopel achter het heggetje die nieuwsgierig is naar de reakties op zijn grap.

Kiekeboe -(parodie)- Plezierige Paasdagen 2021_S

Kiekeboe -(parodie)- Plezierige Paasdagen 2021_S

Hij houdt zich voor de zekerheid nog maar even verborgen want het is best mogelijk dat ze er niet om kunnen lachen. Of misschien zelfs boos worden, of wat dan ook. Gelukkig voor hem worden ze niet kwaad en lijken ze het eerder lollig te vinden. Als Alanis de trilstaaf van het touwtje trekt denkt hij dat het gedaan is met de grap tot ze op het gras gaat zitten en Fanny het speeltje aanreikt.

Kiekeboe -(parodie)- Plezierige Paasdagen 2021 (animatie)

Kiekeboe -(parodie)- Plezierige Paasdagen 2021 (animatie)

Als Alanis haar kleedje omhoog schuift kan hij zijn ogen niet geloven. Met blote poes leunt ze achterover en ziet Fanny tussen de wijde benen neerknielen. Nadat ze elkaars kleedjes hebben uitgetrokken en beiden helemaal naakt zijn zet Fanny de vibrator in de hoogste versnelling om het klitje van Alanis te gaan verwennen. Met rode wangen volgt Nopel het gehele seksspel van de blote meiden waarin Alanis zich hijgend laat bevredigen tot ze een climax gaat krijgen. Nu ze trillend en kreunend klaar ligt te komen is hij er vrij zeker van dat zij de grap in ieder geval wel heeft kunnen waarderen.

(drawing bij I.A. 2021)

Vandaag 1 keer bekeken (2.771 totaal)
Deel dit / Share this
0
3

3 reacties

  1. William V schreef:

    mooie cover ! Alanis en Fanny heel lentefris (-geil) guitig !!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *