De Miekes – De Njam-njampoes

Een sportvliegtuigje boven Afrika stort neer in het Nama-nama-oerwoud. Met Gobelijn gaan Jommeke, Filiberke en Flip op zoek naar de inzittenden. Net als de vermiste Helen en John Bredfort worden ook zij door de inboorlingen gevangen maar Flip zorgt er voor dat ze kunnen ontsnappen.

Jommeke - De Njam-njambloem (fragment 1)

Jommeke – De Njam-njambloem (fragment 1)

Nadat Jommeke het zoontje van Njamayaka, het stamhoofd, weet te redden van een grote slang is hij ineens een held en zijn ze allemaal vrij.

Jommeke - De Njam-njambloem (fragment 2)

Jommeke – De Njam-njambloem (fragment 2)

Doordat de stam geweerd wordt van de plantages kunnen ze geen Njam-njambloemen oogsten. Met Bnoeloe als gids gaat het viertal er op uit om dit probleem op te lossen. De speciale bloemen schijnen bijzondere krachten te hebben maar welke dat zijn kon in het originele verhaal niet verteld worden.

Jommeke - De Njam-njambloem (fragment 3)

Jommeke – De Njam-njambloem (fragment 3)

In een pittige parodie kan zoiets echter wel en hoewel ze in het album niet leken mee te doen waren de Miekes wel degelijk meegereisd! Ze werden echter afgezonderd van de anderen en weggeleid naar de overblijfselen van een stenen bouwwerk waar ze gescheiden werden opgesloten. Rozemieke moest de eetbare bloemen die ze kreeg voorgezet naar binnen werken maar Annemieke stond een ander lot te wachten. Na van alle kleding ontdaan te zijn was ze bloter dan de inboorlingen door wie ze met handen en voeten werd vastgebonden aan een houten stelling.

Niet veel later werd ook Annemieke deze ruimte ingeleid die erg afwezig naar haar rokje keek waar de knoopjes van werden losgemaakt. Ze reageerde ook nauwelijks toen het slipje naar beneden werd geschoven en weggenomen. Met een wazige blik in de ogen stapte ze halfnaakt op Rozemieke af die spoedig zou gaan ondervinden wat de uitzonderlijke kracht van de Njam-njambloem is!

Geschrokken zag ze Annemieke met gebogen hoofd tussen haar gespreide benen gaan staan. Sidderend voelde ze de uitgestoken tong het poesje raken en langzaam over haar spleetje heen en weer glijden. Het effect van de geheimzinnige bloemen wordt meer dan duidelijk als Rozemieke’s benen uit elkaar worden gedrukt en haar blote kutje uitgebreid gelikt wordt.

Miekes -(parodie)- De Njam-njampoes 3D

Miekes -(parodie)- De Njam-njampoes 3D

Met smakkende geluiden zuigt Annemieke op de zwellende lipjes om ze voorzichtig te doen openen zodat ze met haar tong naar binnen kan. De draaiende bewegingen in dat nauwe spleetje maken Rozemieke alsmaar geiler maar ze kan nergens heen. Er zit niets anders op dan zich over te geven aan het sekslustige meisje en hijgend het opwindende spel van de hitsige Annemieke te ondergaan.

Onder invloed van de rare bloemen gaat ze steeds verder het kutje in om Rozemieke diep van binnen te kunnen verwennen. Als er ook nog een vinger tegen haar spleetje gedrukt wordt kan ze zich niet meer inhouden. Happend naar adem wordt er genadeloos doorgebeft en zal er onafgebroken met haar klitje gespeeld blijven worden tot ze naar een orgasme is gebracht. Slurpend aan de vochtige Njam-njampoes wrijft Annemieke over het gloeiende roze knopje van de kreunende Rozemieke bij wie de climax nadert.

Trillend hangt ze aan de slingerende touwen met geen andere keus dan gillend klaar te gaan komen en wordt kreunend van genot door Annemieke naar een hevig orgasme gebracht.

Alles komt goed nadat ze door Jommeke en Filiberke gered zijn. Nu die ook het verhaal kennen nemen ze in ieder geval een hoop van die eigenaardige bloemen meer naar huis. Ze denken nog wel wat lol te kunnen beleven met wat Njam-njampoezen!

(drawing by William, 2020)

Als achtergrond gebruiken op je desktop? Er is ook een versie in 1920 x 1080 HD resolutie (inloggen vereist).

Vandaag 1 keer bekeken (1.723 totaal)
Deel dit / Share this
0
2

2 reacties

  1. jkooistra schreef:

    Kijk, dat is nog eens een leuke bloem! 🙂

  2. William V schreef:

    Dank je Savio, …. en een mooie plotwending van het originele verhaal 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *