De Naakte Nieuwjaarswensen

Oudjaarsavond, 2020. Een donkere, saaie tijd. Ondanks dat proberen ze er in Sidonia’s huisje toch een gezellige avond van te maken, al lukt dat niet al te best. Meer dan voor de televisie hangen lijkt er niet in te zitten.

Suske en Wiske willen wel eens rustig even alleen zijn maar ook dat is niet zo gemakkelijk omdat iedereen zomaar overal in en uit loopt. Het is bewolkt weer en buiten is het duister maar ze besluiten om toch maar even een wandelingetje door de tuin te maken.

De schuivende wolken laten het zwakke maanlicht verdwijnen en in het pikkedonker kunnen ze zelfs elkaar niet meer zien. Op de vraag aan Wiske of ze het koud heeft antwoordt ze dat hij daar zo achter gaat komen en pakt zijn hand vast. Suske voelt wel een stevige bobbel tussen zijn vingers maar kan niet zien wat het is. Pas als Wiske de hand ondeugend over andere plekjes van haar lichaam laat glijden krijgt hij in de gaten dat ze helemaal niets meer aan heeft!

Zonder dat hij het wist had Wiske de jurk uitgetrokken en wandelde in haar blootje naast hem. Hij snapt nu wel wat die bobbel was want het is buiten aardig fris dus Wiske’s tepels zijn flink hard geworden.

Ze gaat op het gras liggen en zegt dat hij haar gerust wat op mag warmen. Daar heeft Suske wel oren naar en begint langzaam over haar gezwollen rondjes te likken. Ze wil dat hij de groeiende knopjes in zijn mond stopt en voelt ze er in verdwijnen. Ze vindt het heerlijk om haar tepels stijf te laten maken en laat hem gedwee op de harde knoppen zuigen.

Suske en Wiske -(parodie)- De Naakte Nieuwjaarswensen_S

Suske en Wiske -(parodie)- De Naakte Nieuwjaarswensen_S

Van de kou is geen sprake meer en ondanks de totale duisternis weet Suske de weg naar beneden wel te vinden! Hij trekt zijn kleren uit en springt met een nieuwjaarsduik tussen haar benen die hij ver uit elkaar drukt. Ze geniet van de tong over haar natte poes en hijgend laat ze zich door hem likken.

Intussen wil Sidonia wel eens weten of er dit jaar misschien toch nog vuurwerk afgestoken gaat worden. Met nog twee minuten te gaan staat ze nieuwsgierig uit het raam te kijken maar kan niets ontdekken. Klokslag twaalf uur roept Lambik vanuit de kamer of Sidonia al wat kan zien.

Op dat moment schuiven de wolken opzij en ziet ze de naakte bengels in de tuin. Hun naakte lichamen glimmen in het licht van de volle maan en Sidonia kijkt wat geschrokken naar de blote Wiske die met gespreide benen haar kutje laat likken. De beffende Suske gaat er wel voor zorgen dat Sidonia toch nog vuurwerk gaat zien. En ook te horen als de hijgende Wiske met haar heupen op en neer wipt om klaar te gaan komen.

Met luid gekreun ligt ze te kronkelen in het gras als ze door Suske naar een orgasme wordt gelikt. Een naakt nieuwjaar is een heerlijke manier om het jaar mee te beginnen, aldus de uitgeputte Wiske.

(drawing by I.A. 2021)

Vandaag 1 keer bekeken (5.453 totaal)
Deel dit / Share this
1
10

7 reacties

 1. savio schreef:

  Ik denk dat niet alleen zij deze Nieuwjaars wensen zal hebben…

 2. Franke schreef:

  Sidonia krijgt er bijna een hartaanval van lijkt het…. ben benieuwd hoe het afloopt

 3. Bob F schreef:

  Sidonia krijgt hooguit een zenuwtoeval maar ook dat gaat wel over. En Wiske, tja, dat komt nooit meer goed 🙂

 4. Azerty schreef:

  Het is de eerste keer sinds dat de oude site offline is dat dit heb terug gevonden. Ik moet zeggen dat ik mijn ogen uitkijk op alle nieuwe dingen! (Zeker ook van de inzendingen op het forum van andere artistieke mensen.)

  • Bob F schreef:

   De nieuwe site werd aktief in april 2019 dus je hebt een hoop gemist. Veel van wat er op het oude blog stond is ook hier terug te vinden maar lang niet alles.

 5. jkooistra schreef:

  En ook de besten wensen voor 2021. Dat Wiske en co nog maar veel ondeugende avonturen mogen beleven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *