Ingezonden: Een gelukkig 2021 van Wiske

Het is me dit jaar niet gelukt om nog op tijd een nieuwjaarskaartje te maken. En toch heb ik er twee dus hoeven jullie het niet zonder te doen!

Gister hadden we die van William in 3D, en vandaag ook nog eentje van Anon Artist in het forum.

AnonArtist126 - Wiske - Gelukkig Nieuwjaar 2021

AnonArtist126 – Wiske – Gelukkig Nieuwjaar 2021

Vuurwerk van Wiske.

Vandaag 1 keer bekeken (1.331 totaal)
Deel dit / Share this
0
4

15 reacties

 1. Bob F schreef:

  Heb toch nog een nieuwjaarskaartje kunnen maken. Of in dit geval, een nieuwjaarskaft, en wel met Suske en Wiske.

  Later vandaag (zondag) eens proberen te plaatsen.

 2. jkooistra schreef:

  De beste wensen AnonArtist! Weer een erg mooie plaat!

 3. William V schreef:

  heel mooi ! wiske ziet er snoezig uit 🙂 (ik hoop maar dat 20 en 21 niet haar cupmaatjes gaan worden 😀 😀 😀

  • Bob F schreef:

   Ze moeten ook niet te groot worden. Alles wat groter is dan wat in één hand past is toch maar weggegooid.

   • savio schreef:

    Zolang het allemaal maar in goede proporties blijft. Anders, althans naar mijn mening, wordt het er niet mooier op, eerder lelijker

    • Bob F schreef:

     Ligt ook wel een beetje aan het doel waar het voor is gemaakt. Enorme toeters aan iemand die normaal niets heeft kan best grappig zijn. Ikzelf probeer het normaal toch wat logisch te houden. Een beetje zoals het had kunnen zijn, zeg maar.

     • savio schreef:

      Ik vind het helemaal niet erg, als een vrouwelijke karakter grotere borsten heeft, maar ik zie soms voorbeelden hiervan op het net, dan denk ik van het wordt er niet mooier op, compleet uit het verband gerukt.
      Sommige vrouwen doen dit ook echt. Die worden er (vaak) ook niet mooier op.

      • Bob F schreef:

       Als het niet reëel meer is hoeft het niet voor mij, of het moet als grap bedoeld zijn. Iets als dit…

       …zie ik dus niet zitten. (van https://baraag.net/@SeizureDogs).

       • savio schreef:

        Dat zou op zich nog kunnen, maar ik heb ze wel eens 2x zo groot gezien als dat, op dezelfde lengte van de vrouw.
        Het wordt er alleen niet mooier op. De balans is weg.

        • Bob F schreef:

         Voor mij is dit al te groot om mooi te kunnen zijn. In het echte leven zijn er altijd uitzonderingen en er zullen er best wel zijn die ze zo groot hebben maar dat is toch zeker geen regel. Eerder een handicap.

         Lijkt me meer iets voor “furries” met staarten en hoorntjes op de kop, maar ja, smaken verschillen, gelukkig.

         • savio schreef:

          Zeg dat wel. Ik vind dit ook al duidelijk van dat het er niet mooier op wordt. Wees toch gewoon blij met je lichaam.
          In sommige situaties kan ik het me wel voorstellen, maar dan niet zo groot als in het plaatje

         • William V schreef:

          sorry paar daagjes afwezig geweest, ik zie net deze conversatie, ja, jullie hebben gelijk, dit is een vorm van 3D die mij ook totaal niet ligt . Je kan bepaalde vormen accentueren door ze ietsje te “overdrijven”, maar dit is werkelijk te . voor sommige parodieën of cartoons zou ik het nog snappen dat er ‘eens een keertje’ gebruik gemaakt wordt van absurd grote tieten, maar doorgaans … nahh

          • savio schreef:

           Alle borsten hier zijn ook wat vergroot, met name van Wiske. Dat is ook echt stijlvol gedaan en het past bij haar figuur. William, geloof me, wat je op de foto zag en wat ik wel eens ben tegen gekomen op het net, zijn die nog klein bij.

 4. William V schreef:

  Dat geloof ik best Savio, er zijn ook 3D ontwerpers-verkopers die enkel op deze markt spelen waarbij de tieten groter zijn dan het hele bovenlichaam. het is een niche zoals elkander, maar ik denk toch eerder voor een beperkt publiek en snap niet goed hoe je als 3D ontwerper enkel met deze figuren te ontwerpen (+attributen) je boterham kan verdienen. maarja, ieder zijn meug hé 🙂 maar zoals bij wiske, ze heeft veel meer borstomvang dan in de strips, maar zolang het ‘realistisch aanvaardbaar’ blijft kan dit perfect .

  • Bob F schreef:

   3D-Wiske is dan ook een voorstelling van hoe ze er uit zou -kunnen- zien als ze wat ouder was. Niemand die het zeker weet maar het zou pas echt lachen zijn als ze echt van die meloenen zou ontwikkelen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *