Jommeke – Kruidige Kerstdagen

Of je er nu wel of geen waarheid in ziet, het kerstverhaal is iets wat bijna iedereen wel zal kennen, al lijkt het vieren er van voornamelijk om eten, drinken en presentjes te draaien. Het echte samen zijn is er dit jaar niet bij wat 2020 in ieder geval onvergetelijk zal maken.

Geschenken zijn er ook voor de Miekes. Van Jommeke en Filiberke hebben ze een paar kado’s gehad en één daarvan was een vrij groot pakket. Nadat het is geopend rijst onmiddelijk de vraag wie er het meeste plezier aan zal beleven.

Jommeke -(parodie)- Kruidige Kerstdagen_S

Jommeke -(parodie)- Kruidige Kerstdagen_S

Voor Annemieke en Rozemieke is het een pittige manier om in conditie te blijven terwijl de jongens het paaldansen voornamelijk zien als een leuke bezigheid om naar te kijken. Net als de Miekes weten ook die niet beter dan dat strippen een ding is wat er nu eenmaal bij hoort.

(drawing by I.A. 2020)

Vandaag 1 keer bekeken (2.225 totaal)
Deel dit / Share this
0
2

2 reacties

  1. savio schreef:

    Mooie prent 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *