Suske en Wiske – Saint-Tropez (preview 17)

Het is al lang geleden dat ik eens de tijd had om er aan te werken: het hertekenen van “Sores voor Twee te Saint-Tropez”.

Nieuwe dingen zijn er niet toegevoegd. Het bleef bij het corrigeren van wat al gedaan was want sommige dingetjes waren wat eigenaardig. Zo leek Wiske’s cupmaat steeds groter te worden naarmate het verhaal vorderde. In het begin had ze nog iets van een bescheiden cup-B maar dat was 6 pagina’s verder al uitgegroeid naar cup-D of zo. Zoiets begint pas echt op te vallen als je de eerste en (voorlopig) laatste bladzijde waar ze op staat naast elkaar legt. Omdat het om Wiske ging was dat nog aardig wat werk want die draagt nergens in het verhaal ook maar iets van kleren.

Daarnaast zijn er hier en daar nog wat aanpassingen gemaakt in de tekst zodat de manier waarop ze praten wat getrouwer lijkt en wat makkelijker leesbaar wordt.

En uh, nee… er is nog een hoop te doen dus het is nog lang niet af dus zoals Sidonia zou zeggen…

Suske en Wiske - Saint-Tropez - prev 17

Suske en Wiske – Saint-Tropez – prev 17

…er is nog werk aan de winkel.

(drawing by I.A. 2017)

Vandaag 1 keer bekeken (2.300 totaal)
Deel dit / Share this
0
6

7 reacties

 1. Friti schreef:

  In mijn (niet geheel betrouwbare) herinnering was de naam van het verhaal “Gedonder voor twee in St. Tropez”. Is de naam veranderd of herinner ik het me nou verkeerd?
  En wat is er aan de hand met Sidonia’s tepels? Het is alsof ze ruzie hebben en elk een andere kant op willern 🙂

  • Bob F schreef:

   T’is echt “Sores voor Twee te Saint-Tropez” en eigenlijk aangekondigd als een verhaal van “Lambiek en Jerom”. Bij mij wordt het gewoon een Suske en Wiske strip.

   Sidonia… haar ene borst deint juist omhoog, dus ook de tepel. Altijd maar dat hangen wordt ook vervelend 🙂

 2. savio schreef:

  Bob F, Ik zie 2 reactievakken, ongeacht welke item ik pak. Is dat normaal?

  • Bob F schreef:

   Uh, nee, dat is niet normaal. Ben wel veranderingen aan de site aan het doen dus misschien was het een tussendoors cacheverversingsprobleempje. Ik zie hier op dit moment in ieder geval niets ongewoons.

   Als het nog steeds zo is, welke browser gebruik je?

   • William V schreef:

    als het dat is wat Savio en jij bedoelen : ik heb in totaal 3 reacties geplaatst en zie 3x mijn reacties in rubriek “recente reacties” (vroeger was dit ook zo) sorry als ik het totaal verkeerd voor heb waar jullie gesprek over gaat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *