Roze Bottel – Zeg het zonder bloemen

Het hoofdstuk “3e weg” uit het album “7 Wegen naar Dromenland” (Roze Bottel / Olivier Rameau) bestaat om een of andere reden maar uit twee pagina’s, wat raar is, want het oorsponkelijke verhaaltje bevat een paar bladzijden meer, maar goed.

De door Dany altijd sensueel getekende Duifje Vleugelslag (Colombe Tiredaile) loopt er over het strand en besluit een stukje te gaan zwemmen. Zwemkleding is in de verhalen uit den boze maar de bloemen die ze in het haar draagt brengen uitkomst. Als ze de jurk heeft uitgetrokken worden die gebruikt om de interessante delen mee af te schermen. Ze lijkt dan wel naakt te zijn maar is het eigenlijk toch net niet.

Roze Bottel - 7 Wegen naar Dromenland (fragment 1-2)

Roze Bottel – 7 Wegen naar Dromenland (fragment 1-2)

Nadat Roze Bottel op is komen dagen verdwijnen, buiten beeld, de bloemetjes en zijn ze in hun Dromenland.

Roze Bottel - 7 Wegen naar Dromenland (fragment 2-2)

Roze Bottel – 7 Wegen naar Dromenland (fragment 2-2)

Maar wat als Duifje Vleugelslag nu eens last krijgt van hooikoorts? Het zou echt niet de eerste keer zijn dat we haar zonder kleren zien. En wat gebeurde er in het laatste plaatje wat we niet mochten zien? Misschien te pikant?

Dus… zou ze het hoofdstuk ook zonder de bloemetjes doen?

Roze Bottel -(parodie)- Zeg het zonder bloemen 1-2_S

Roze Bottel -(parodie)- Zeg het zonder bloemen 1-2_S

Natuurlijk wel! De jurk gaat gewoon uit waarna er zonder bedekkende bloempjes het water in wordt gedoken. Als Roze zijn Duifje helemaal bloot op het strand in de zon ziet liggen weet hij meteen hoe laat het is.

Hiermee wordt ook duidelijk wat er zich in het laatste plaatje afspeelde en dat is niet mis. Ze komt op hem af en verlost hem onmiddelijk van zijn kleren. Belust op seks gaat ze bloot op handen en voeten staan.

Roze Bottel -(parodie)- Zeg het zonder bloemen 2-2_S

Roze Bottel -(parodie)- Zeg het zonder bloemen 2-2_S

Met z’n hand tussen haar benen kietelt hij het poesje en warmt haar op door zachtjes het klitje te strelen. Opgewonden voelt Duifje de wrijvende hand die haar hete kutje achterlangs gaat verwennen. Gedwee laat ze zich vingeren tot haar strakke lipjes behoedzaam uit elkaar worden getrokken opdat de dikke pik ver haar kutje in kan gaan.

Met lange halen wordt de stijve paal tussen Duifje’s geile spleet op en neer gestoten die telkens een opwindend kreuntje laat horen als er ver haar lichaam wordt ingegaan. Ze geniet heerlijk van de lekkere pik die langs haar klitje glijdt en laat zich gewillig neuken. Roze voert het tempo op en stoot zijn lange paal steeds wat dieper in de hijgende Duifje die kreunend merkt dat ze alsmaar harder geneukt wordt. Steeds sneller voelt ze de pik haar natte kutje in en uit gaan tot ze zwetend en hijgend moet toegeven aan het onvermijdelijke hoogtepunt. Bij de laatste stoten krijgt ze haar orgasme en wordt luid kreunend klaargeneukt door de spuitende Roze Bottel die haar kutje rijkelijk weet te vullen.

En zo komen ze… in Dromenland.

(drawing by I.A. 2018)

Vandaag 1 keer bekeken (1.747 totaal)
Deel dit / Share this
0
2

2 reacties

  1. savio schreef:

    Ziet er goed uit 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *