Wiske – De poppenpakker

Er was eens… Lambik die in opdracht van Mefisto een levende Schanulleke moet vangen in Poppenland. Dat krijg ik echt niet uitgelegd maar het onderwerp past aardig bij halloween. Om te weten hoe alles precies in elkaar steekt moet je het album “De Poppenpakker” maar eens lezen. Dat is zowiezo de moeite want die komt nog uit de betere periode.

Suske en Wiske - De Poppenpakker (fragment 1)

Suske en Wiske – De Poppenpakker (fragment 1)

“Dat is de pop van Wiske! Die moet ik hebben!” is een uitspraak die je op twee manieren kan lezen. Mefisto heeft het over de pop van Wiske die hij moet hebben. Maar wie of wat is “die”? Is het de pop van… of is het Wiske zelf?

Ze zal Schanulleke altijd willen beschermen en als die vraag aan Wiske wordt gesteld heeft ze daar wel een antwoord op.

Suske en Wiske -(parodie)- Halloween poppenpakker 1

Suske en Wiske -(parodie)- Halloween poppenpakker 1

Indien Mefisto op het voorstel in gaat zou dat toch een beetje als een verrassing komen. Ze krijgt dan ook al meteen spijt van wat ze met haar grote mond gezegd heeft want de duivelse geitenbaard zal er direkt gehoor aan geven om het verloop van het verhaal naar zijn hand zetten.

Suske en Wiske -(parodie)- Halloween poppenpakker 2

Suske en Wiske -(parodie)- Halloween poppenpakker 2

Zodra hij zonder aarzelen Wiske’s kleed heeft losgemaakt is zijn interesse voor Schanulleke verdwenen. Als marionet weet hij met touwtjes om te gaan en voordat Wiske wat kan doen verdwijnt de jurk en wordt ze gebonden. Hij duwt de naakte Wiske op een stoel waar ze met handen en voeten aan vast wordt geknoopt zodat ze nergens heen kan.

Suske en Wiske -(parodie)- Halloween poppenpakker 3

Suske en Wiske -(parodie)- Halloween poppenpakker 3

Wiske voelt op meerdere manieren nattigheid als hij met lange uitgestoken tong tussen haar benen neerknielt. Langzaam likt Mefisto langs het spleetje tot Wiske’s adem begint te versnellen en richt zich dan op haar klitje. Spottend vraagt hij het hijgende meisje wie er nu eigenlijk de marionet is maar ze is niet meer in staat een antwoord te geven.

Ze kan niets beginnen tegen de snelle tong die haar genadeloos opwindt en het geile genotsknopje onverstoord blijft verwennen tot het gaat gloeien. Mefisto hoort het onderdrukte gezucht maar weet dat ze een orgasme toch niet tegen kan houden. Hij likt stevig door zodat ze niet anders kan dan zich kirrend en kreunend klaar te laten komen.

Zwetend zit ze bij te komen als Mefisto zegt de rollen om te gaan draaien en het nu haar beurt is om voor popje te spelen. Met de broek op de enkels ontwaart hij zich als een echte poppenpakker door de vastgebonden Wiske te gaan nemen. Hij houdt wel van een opgewarmd poesje en begint fanatiek aan zijn perverse missie. Met lange halen laat hij zijn pik door het natte kutje van de blote Wiske glijden die nog geil genoeg is voor een beurt. Met een flinke neukpartij krijgt hij Wiske’s klitje weer aan het tintelen die opnieuw een orgasme krijgt. Zo ook Mefisto, die de uitgeputte Wiske vol spuit met… zaagsel.., want hij is en blijft maar een pop.

Maar… het verhaal zou alleen zo gegaan zijn als Wiske haar antwoord had gegeven en dat deed ze in de originele “Poppenpakker” niet dus zal deze gebeurtenis ook niet plaatsvinden…

Suske en Wiske -(parodie)- Halloween poppenpakker 4

Suske en Wiske -(parodie)- Halloween poppenpakker 4

…en zal net zo min op deze manier op de kaft verschijnen. Toch jammer…

(drawing by William V 2020)

Vandaag 1 keer bekeken (1.939 totaal)
Deel dit / Share this
1
3

7 reacties

 1. Edwin schreef:

  Mooi gedaan.
  Leuk en opwindend die touw over haar spleetje.

  • William V schreef:

   Bedankt Edwin 😀 en wiske vind het ook wel een beetje een prettig gevoel 😀

   • Bob F schreef:

    Als het met poppen te maken heeft is Wiske van de partij.

    Jammer dat me de tijd ontbrak om zelfs maar aan m’n 2D tekening te beginnen. Het is nu gedaan met halloween, maar je weet, nu komt Sinterklaas al een klein beetje in zicht en dat zorgt altijd voor verrassingen!

 2. William V schreef:

  Sinterklaas, mephisto, Barabas, Krimson ,….. allemaal oude venten die supergeil worden als wiske in hun buurt komt 😀 😀

 3. jkooistra schreef:

  Weer een mooie plaat William!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *