Suske en Wiske – Cromimi (2) – Klare Taal

Ze gaan ver terug in de tijd om op zoek te gaan naar Cromimi, een oude vlam van Jerom, en voor deze gelegenheid haalt Jerom zijn oude kloffie weer tevoorschijn. Aldus het originele “Cromimi” album.

Suske en Wiske - Cromimi Wiske-Jerom (fragment 1)

Suske en Wiske – Cromimi Wiske-Jerom (fragment 1)

In deze versie is Wiske wat verveeld en vraagt ze Jerom zijn berenvel nog eens aan te trekken voor wat afleiding. Als hij eenmaal in dat strakke pak staat te poseren lijkt het haar een leuk idee om Suske een beetje jaloers te maken. De knoopjes die stiekem worden losknoopt blijven bij Jerom niet onopgemerkt maar die doet geen moeite om zijn groeiende bobbel voor Suske en Wiske te verbergen.

Intussen krijgt Suske het ook in de gaten maar besluit om ze gewoon haar gang te laten gaan. Hij weet dat ze er zonder zijn reactie mee door zal gaan tot aan het laatste knoopje en krijgt even later gelijk als ze onderuit zakt waarop de losgeknoopte jurk helemaal open valt. Met wat onschuldig gedraai van de schouders laat ze de kleding achteloos van haar lichaam glijden maar hoort niets van Suske.

Wachtend op commentaar zet ze de benen wat uiteen en laat haar hand er tussen glijden. Opzichtig toont ze Jerom haar blote poesje en in de waan dat Suske gaat protesteren begint ze het uitdagend te strelen. Nadat het Jerom z’n bobbel heeft doen groeien zegt ze zin te hebben in een holbewonersspelletje maar er de knuppel niet voor heeft. Ze had gedacht nu toch wel iets van Suske te horen maar in plaats daarvan komt Jerom voor haar staan die zijn berenvel omhoog schuift en z’n harde knuppel beet pakt.

Suske en Wiske -(parodie)- Cromimi Klare taal_S

Suske en Wiske -(parodie)- Cromimi Klare taal_S

Terwijl hij plagend zijn eikel over haar spleetje laat glijden kijkt Wiske vragend opzij want ze vindt het nu wel wat ver gaan maar Suske grijpt niet in. Daar had ze niet op gerekend maar raakt door Jerom’s toedoen intussen al aardig opgewonden. Met de wrijvende eikel over haar klitje beseft ze dat er niet meer aan te ontkomen is en voelt de paal van Jerom voorzichtig naar binnen komen. Vanachter de bank ziet Suske hoe de sappige lipjes van Wiske moeten wijken voor de stijve lul die in haar lijf verdwijnt en wacht geduldig op de onvermijdelijke inspanningen die Jerom zal gaan leveren.

Langzaam laat Jerom zijn lid door de natte spleet glijden en geeft Wiske ruim de tijd om op te warmen. Met zijn grote pik maakt hij de hete meid goed geil en als ze zachtjes gaat liggen hijgen voert hij het tempo op. Nieuwgierig kijkt Suske naar de stijve paal die alsmaar sneller het sappige kutje in en uit gaat.

Hij weet dat Wiske dit niet had verwacht en vindt het daarom wel vermakelijk om te zien hoe z’n kleine vriendinnetje door een enorme pik geneukt wordt. Zuchtend ligt ze onderuitgezakt op de bank te zweten met de lange lul van de stotende Jerom tussen haar spleet.

Wiske had niet verwacht dat het zo zou verlopen maar heeft nu geen keus meer en zal het seksavontuur moeten doorstaan. Hijgend en kreunend laat ze Jerom zijn gang gaan tot ze de bewegingen langs haar gloeiende klitje niet meer aan kan. Kirrend en gillend wordt ze naar aan een hoogtepunt geneukt en het druipende zaad uit haar kutje laat Suske zien dat ook Jerom zo ver is.

Nu pas is het voor Suske het moment om een reactie te geven. Of ze wel zelf de rommel willen opruimen.

(drawing by I.A. 2018)

Vandaag 1 keer bekeken (2.101 totaal)
Deel dit / Share this
0
3

3 reacties

  1. savio schreef:

    Ziet er goed uit 😀

  2. jkooistra schreef:

    Valt me nog mee dat Suske niet gewoon mee doet. Er waren nog 2 gaatjes over.;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *