Kiekeboe en seks met vrouwen van Mars

“En seks natuurlijk” is niet meer dan de werktitel van “vrouwen komen van Mars”. Die werd gebruikt in de aankondigingen omdat er nog niet besloten was hoe het uiteindelijk zou gaan heten. Het was ook het moment dat de “Kiekeboe”-reeks hernoemd werd naar “de Kiekeboes”.

Kiekeboe - Vrouwen komen van Mars (fragment 1)

Kiekeboe – Vrouwen komen van Mars (fragment 1)

In het verhaal komen de Kiekeboes, als enige figuren in kleur, terecht in een zwart/wit stripverhaal waar ze voor marsmannetjes worden aangezien en Fanny doet het er met de rokende Bernard, oftewel “Nerd”. Althans, dat is wat ze beweert want bewijs krijgen we er daar niet van te zien.

Hier wel.

Bernard heeft een ziekenhuisscanner omgebouwd naar een apparaat om personen te transporteren naar de wereld van een ander stripverhaal. Fanny zal als eerste aan de beurt komen en wel op meerdere manieren. Als haar hoofd in de donkere machine schuift neemt Bernard zijn kans waar en zet het apparaat stil. In totale duisternis merkt Fanny dat er met de knoopjes van haar jurk gerommeld wordt. Nadat iemand ze allen heeft losgemaakt wordt ze helemaal uitgekleed waarna ze naakt op het plateau ligt.

Een paar handen pakken haar tieten beet en beginnen die zachtjes te kneden. De groeiende knopjes worden met licht gestreel hard gemaakt en Fanny kan weinig meer dan de zwellende tepels de hoogte in te laten wijzen. Als de roze knoppen recht omhoog staan buigt Bernard voorover om er zachtjes aan te likken. Aan de zuchtjes van Fanny hoort hij dat ze het lekker vindt en besluit om er op te gaan zuigen. Fanny voelt de harde knoppen om-en-om in zijn mond verdwijnen en het gezuig op haar stijve tepels windt haar enorm op.

Kiekeboe -(parodie)- En seks natuurlijk_S

Kiekeboe -(parodie)- En seks natuurlijk_S

Zonder broek klimt Bernard op de machine waar hij op z’n knieën tussen de benen van Fanny gaat zitten. Hij spreidt ze ver uiteen en legt een vinger op de pruilende spleet om het klitje te masseren. Door stevig te wrijven maakt hij haar al snel bloedgeil maar met het hoofd in het duister kan ze niets zien. Zo ook niet de stijfgetrokken pik in zijn hand waarmee hij onheilspellend richting het vochtige poesje gaat.

Haar natte lipjes leggen het af als de eikel er tegen drukt en de spleet zich opent om plaats te maken voor de harde paal. De stijve pik gaat het kutje helemaal in en wordt met voorzichtige stootjes heen en weer bewogen. Bernard doet zijn best om het de “blinde” Fanny naar de zin te maken en haar instemmende gehijg zegt genoeg. Ze ligt heerlijk te genieten van de grote lul die ze tot diep in haar blote lijf voelt kietelen. Met lange halen laat ze zich door Bernard nemen die zijn paal alsmaar verder in het hijgende meisje weet te krijgen.

Dan komt Charlotte binnen die verschrikt vraagt wat hiervan de bedoeling is waarop Bernard antwoordt dat de seks bij de procedure hoort en neukt onverstoord door. Ook de naakte Fanny heeft het gehoord maar zit al te dicht bij een hoogtepunt en is te heet om te kunnen reageren. Ondanks het onverwachte bezoek houdt Bernard zich niet in en neukt de hijgende dochter nog wat sneller en dieper.

Door Fanny’s schuddende heupen ziet Charlotte dat het orgasme in gang is gezet. Ondanks de kijkende moeder spuit Bernard een fikse straal zaad in het kutje van de kronkelende Fanny die kreunend klaar ligt te komen.

(drawing by I.A. 2019)

Vandaag 1 keer bekeken (5.225 totaal)
Deel dit / Share this
0
5

1 reactie

  1. alex schreef:

    Nice neuken ik how van neuken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *