Pippi Langkous en de oude doos

Bekend over de gehele wereld en geliefd vanwege de ondeugende streken. In 1972 maakte ze een uitstapje naar Nederland waar fans haar konden bekijken in de “RAI”. Onder toeziend oog van de pers stond ze een beetje te zwaaien en werden er foto’s gemaakt.

Pippi Langkous in Nederland 1972 (fragment 1)

Pippi Langkous in Nederland 1972 (fragment 1)

Weinigen weten dat ze ook nog wel eens wil poseren met wat minder om het lijf. Uit een oude doos kwamen nog wat portretjes die haar ondeugende imago nog eens extra benadrukken.

Pippi Langkous -(parodie)- De Pippiportretten 1_S

Pippi Langkous -(parodie)- De Pippiportretten 1_S

Zittend op bed of liftend naast de weg, dat maakt haar niets uit. Pippi deinst er blijkbaar niet voor terug om uit de kleren te gaan, of er nu wel of geen camera op haar gericht is. Gelukkig maar dat deze blote plaatjes niet verloren zijn gegaan.

(drawing by I.A. 2020)

Jeri Ryan en unknown (fragment 1)

Jeri Ryan en unknown (fragment 1)

Vandaag 1 keer bekeken (2.738 totaal)
Deel dit / Share this
1
7

4 reacties

 1. Kenneth John schreef:

  Het lijkt wel of de hele Rai vol zit met fans in 1972, dat moet wel een enorme indruk op haar hebben gemaakt .
  En voor een Twaalfjarige heeft ze al echt borsten (om op het thema terug te komen )
  Ik was altijd verliefd op Annika 🙂
  Kinderen waren destijds nog kinderen, goed stevig gebouwd ,forse baby’s (we gedroegen ons ook als kinderen )
  Tegenwoordig zijn het kastplantjes (als er een sneeuwvlok langs dwarrelt zijn ze ziek ).
  Vervlochten tijden, die niet zullen wederkeren (maar wij nog wel hebben mee gemaakt )
  Bedankt voor het opladen .

  Met vriendelijke Groet Kenneth John

  • Bob F schreef:

   Dat het druk was in de RAI zal de tijd van toen zijn geweest. Als je tegenwoordig wat meer wil weten van wat je op TV ziet is er internet. In de Pippi-tijd was je nog aangewezen op roddelblaadjes of evenementen zoals fan-dagen.

   Voor haar zal het wel overweldigend geweest zijn maar als ik de interviews moet geloven vond ze het niet echt prettig. Ze moest er min-of-meer naar toe omdat het er bij hoorde maar zag dat hele TV-gebeuren eigenlijk helemaal niet zo zitten. Ze schijnt er ook nauwelijks voor betaald te zijn en geen deel op de rechten van de serie te hebben dus ziet helemaal niets terug van die eindeloze herhalingen.

   Die borsten zijn daar zeker niet klein maar ik denk wel dat het de kleding is die ze er zo uit laten springen. Waarschijnlijk onbedoeld want dat was toen eenmaal de mode.

   De jongeren van tegenwoordig… er zijn uitzonderingen maar laat ik er verder als “oude zeur” maar niets over zeggen. Intussen alweer een hele tijd geleden schreef iemand op “Geen Stijl” eens “…want als ze geen schermpje hebben om naar te kijken gaan ze dood”. Hij had toen vast nog geen idee hoe dicht hij bij de waarheid van nu zit/zat.

   • savio schreef:

    Dat heeft te maken hoe het in Zweden is geregeld. Juist omdat het kinderen zijn, krijgen ze relatief weinig voor hun rollen. Ik weet niet goed hoe dat is geregeld met de betalingen aan minderjarigen. Ik heb wel begrepen dat ze er zeer bekaaid van afkomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *