Wiske en de bestelde badkleding

Problemen met de post zijn niet nieuw. Als je wat bestelt is het altijd weer afwachten of het ooit aan zal komen.

Suske en Wiske - De Windmakers (fragment 1)

Suske en Wiske – De Windmakers (fragment 1)

Wiske was nodig toe aan nieuwe badkleding dus bestelde ze dat bij een postorderbedrijf. Snel werd het niet geleverd maar ze wilde absoluut van het warme weer kunnen genieten dus lag ze al dagen noodgedwongen in haar blootje te zonnen.

Iedere middag vroeg ze de postbode naar het pakketje maar hij bleek het nog steeds niet bij te hebben. Pas na twee weken wachten kwam hij eens niet met lege handen maar de postbode was slimmer dan hij er uit zag. Toen Wiske zei dat ze nu eindelijk een bikini had om aan te trekken nam hij het poststuk mee terug.

Suske en Wiske -(parodie)- De bestelde bikini_S

Suske en Wiske -(parodie)- De bestelde bikini_S

Hij was al helemaal gewend aan de naakte Wiske en was niet van plan iets te geven wat ze aan zou kunnen trekken. Verontwaardigd ging Wiske naar binnen en bestelde onmiddelijk een badpak. Het verzenden duurde natuurlijk weer een eeuwigheid maar op een gegeven ogenblik stopt er dan toch een busje bij het huis.

Wiske spoedt zich naar de koerier om het pakketje aan te nemen maar ook dit keer grijpt ze er naast. Zodra ze de bezorger vertelt dat er een badpak in zit draait hij om zonder de bestelling af te leveren.

Suske en Wiske -(parodie)- Het bestelde badpak 3D

Suske en Wiske -(parodie)- Het bestelde badpak 3D

Hij is erg gecharmeerd van haar naakte lichaam en zegt dat ze nog wel wat langer zonder kan nu ze er al weken in haar blootje ligt.

(drawing by I.A. 2020 / William V 2020)

Vandaag 1 keer bekeken (2.490 totaal)
Deel dit / Share this
0
4

9 reacties

 1. savio schreef:

  Dat ziet er goed uit. Echter, arme Wiske, heeft ze wat besteld, wil de post dit niet aan d’r leveren.

 2. William V schreef:

  nu die koerier weet wat er in haar pakje zit, zal ie er niet om verlegen zitten even toe te kijken hoe ze het aantrekt …. en weer uittrekt want natuurlijk zal het retour moeten 😀 😀

  • Bob F schreef:

   Hmmm. In Nederland is het al enige tijd mogelijk om je pakketje bij een ophaalpunt aan te laten komen waar je het dan later kan ophalen. Handig als je vaak niet thuis bent.

   Sinds kort kun je bij sommige afhaalpunten ook direct je kleding passen die je er aan hebt laten komen. Als het niet past en retour moet is dat stukken sneller als weer op en neer naar huis te moeten.

   Hoe lang zal het duren voordat we Wiske haar bikini zien passen in een Delhaize of Albert Heijn? 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *